Normális a tesi tanár? 11/f
Szerintem nem normális.
Azt nem értem hogy miért van meghatározva hogy milyen színűnek kell lennie a zokninak!
Mert nálunk csak a póló és a nadrág színe van meghatározva de a zoknié az sosem volt. Az, hogy milyen zoknit veszel fel az nálunk mindegy csak a pólónak és a nadrágnak kell olyan színűnek lennie amilyennek meg van adva. De nekem csak nálunk van így hanem minden velem egykorúnak akit én ismerek. Szerintem az úgy normális ha a zokni színe mindegy. A póló meg a nadrág az belefér na de az hogy valahol az se mindegy hogy milyen színű a zokni az szerintem túlzás. Azért a zokni legyen már mindegy!
De nálunk ha tegyük fel valaki nem olyan színű pólót vagy nadrágot vesz fel akkor a tanár nem ír be egyest max csak rá szól! Csak kizárólag akkor ír be egyest amikor nem vesz fel semmilyen torna cuccot.
Szerintem normális.Nem hiszem hogy belehaltok ha egy fehér zoknit vesztek fel.Örüljetek hogy fegyelmez titeket és nem hagy semmibe,leszarja hogy mit csináltok.Ne ellenségesen álljatok a dolgokhoz.:) Kitartást!
Középsuliba legalább nem 'haltok' meg:D
Egy 1-es aztán tényleg nagyon motiváló... :D :D
Te még mindig nem érted a lényeget?
Tényleg ennyire szűklátókörű néhány válaszadó? Az adózás, közlekedési szabályok, munkahelyi öltözet pl. bankban, kórházban mind olyan szabályok, amiknek VAN ÉRTELME! Ha nem tartod be a táblák jelzéseit, balesetet okozhatsz. Ha senki nem adózna, csődbe menne az ország. A bankban/boltban azért kell az egyenruha, hogy szerencsétlen betévedt ügyfelek meg tudják különböztetni a dolgozókat akik tudnak segíteni, és Mari nénit aki nem.
A matek órára szükséges "egyen-feladatgyűjtemény" azért szükséges, hogy a gyerekeknek azonos sorrendben azonos feladataik legyenek, a matektanár ha föladja házi feladatnak az x. oldal y. feladatot, akkor mindenki ugyanazt csinálja meg. Míg ha mindenkinek különböző van, akkor elképzelhető hogy az osztály felének geometria, a másiknak meg hatványozás van az adott oldalon.
Tesin is indokolt lehetne a váltózokni mint ruhadarab előírása higiéniai okokból (nyilván a kérdezőnek sem ez a gondja), de az hogy ez a váltózokni kifejezetten FEHÉR legyen, illetve ha szerencsétlen diák bármilyen más színű zoknit mer venni akkor az egyest kap, az nevetséges. Miben segíti az oktatást, vagy a testnevelés órai teljesítmény javulását az, ha mindenki EGY ADOTT SZÍNŰ ZOKNIBAN VAN?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!