Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Normális a tesi tanár? 11/f

Normális a tesi tanár? 11/f

Figyelt kérdés
Szóval jött egy új tesi tanár(az elözőt kirugták)aki azért ad egyest mert nem fehér zokniba vagyunk ha meg valakinek szürke a változoknija akkor is beirja,Ma kb 4-5-6 gyeredknek irt be egyest.Ő lesz velünk nyolcadikig

2014. febr. 5. 21:58
1 2 3 4 5
 41/47 anonim válasza:
66%
Ki a sz.rnak van annyi fehér zoknia? Főle ha te is mindennapos vagy... -.-' Mi azt húzunk fel, olyat, amilyet akarunk, lehet piros vagy fekete is csak sportos legyen...
2014. márc. 4. 19:57
 42/47 anonim válasza:
66%

Szerintem nem normális.

Azt nem értem hogy miért van meghatározva hogy milyen színűnek kell lennie a zokninak!

Mert nálunk csak a póló és a nadrág színe van meghatározva de a zoknié az sosem volt. Az, hogy milyen zoknit veszel fel az nálunk mindegy csak a pólónak és a nadrágnak kell olyan színűnek lennie amilyennek meg van adva. De nekem csak nálunk van így hanem minden velem egykorúnak akit én ismerek. Szerintem az úgy normális ha a zokni színe mindegy. A póló meg a nadrág az belefér na de az hogy valahol az se mindegy hogy milyen színű a zokni az szerintem túlzás. Azért a zokni legyen már mindegy!

De nálunk ha tegyük fel valaki nem olyan színű pólót vagy nadrágot vesz fel akkor a tanár nem ír be egyest max csak rá szól! Csak kizárólag akkor ír be egyest amikor nem vesz fel semmilyen torna cuccot.

2014. márc. 11. 15:09
 43/47 anonim válasza:
32%

Szerintem normális.Nem hiszem hogy belehaltok ha egy fehér zoknit vesztek fel.Örüljetek hogy fegyelmez titeket és nem hagy semmibe,leszarja hogy mit csináltok.Ne ellenségesen álljatok a dolgokhoz.:) Kitartást!

Középsuliba legalább nem 'haltok' meg:D

2014. jún. 8. 14:22
 44/47 anonim válasza:
63%
Kedves okoskodók és rinyálók. Valahol vannak előírt normák. Az életben is. A munkahelyen pl: a ruházat is lehet az. Ahhoz hogy valaki úgy dolgozzon hogy ne ütközzön konfliktusba semmi mást nem kell tennie, csak félre raknia az önfejű na majd én megmutatom stílust és betartani azokat a szörnyen nehéz előírásokat. Ha azt mondták hogy legyen fehér zoknid, vigyél fehér zoknit és akkor nem lesz fenn akadnod. Az iskolában a tanár a feljebb való. Fogadd el. Ne akarj lázadni! Sajnos ez a baj a mai fiatalsággal! A tanárodnak biztosan elege van abból, hogy rendszerint nem hordanak felszerelést és ezzel próbál ösztönözni, hogy igenis vedd komolyan a kötelességeidet. Ez olyan mint a testnevelésben a menetgyakorlatok végzése. Sokan mondják hogy felesleges, (diákok mondják) unalmas, nincs értelme. De igen is van. A diák megtanulja különösebb 5x elmagyarázás nélkül szépen, rendezetten felvenni az alakzatokat. Pl a gimnasztikához. A testnevelésnek megvan egy szelleme, amit nem szabad lerontani! Egyébként meg olyan diák nincs aki nem jó tesiből. Három diák van: 1. Az akinek a teljesítménye megfelel az adottságaihoz, vagy túlszárnyalja azokat. 2. Akinek nincsenek meg az adottságai de mindent megtesz, hogy a szintjének megfelelően a legjobb tudása szerint hajtsa végre a gyakorlatot. 3. Az abszolute lusta gyerek, aki annyira lusta, vagy épp nem képes közösségben dolgozni, aki képességein alul teljesít. Ők szoktak lázadni vagy épp azt mondani, hogy nem jók tesiből. Ha valaki elmegy dolgozni ahol öltönybe kell menni és kihagyja a nyakkendőt az helyes? Mert tegyük fel a főnöke kötelezi a megfelelő ruházatra. Régen tornadresszben kellett tesizniük a gyerekeknek. Örülj neki, hogy most már nem kell. Ne a tanárt támadd, fogadd el a követeléseit és nem kerülj szembe velük. Csak magadnak okozol kárt. Az, hogy ide kiírod, nem tudom hogy mérgedből vagy azért hogy hozzád hasonló, az elveidet alátámasztó kommentelőkkel szerezd meg a nyugodtságot hogy igazad van nem helyes. Ne akadj fenn ilyenek és dolgozz, és törekedj a legjobb eredményre!
2014. jún. 26. 20:24
 45/47 anonim ***** válasza:

Egy 1-es aztán tényleg nagyon motiváló... :D :D

Te még mindig nem érted a lényeget?

2014. jún. 26. 20:34
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ennyire szűklátókörű néhány válaszadó? Az adózás, közlekedési szabályok, munkahelyi öltözet pl. bankban, kórházban mind olyan szabályok, amiknek VAN ÉRTELME! Ha nem tartod be a táblák jelzéseit, balesetet okozhatsz. Ha senki nem adózna, csődbe menne az ország. A bankban/boltban azért kell az egyenruha, hogy szerencsétlen betévedt ügyfelek meg tudják különböztetni a dolgozókat akik tudnak segíteni, és Mari nénit aki nem.

A matek órára szükséges "egyen-feladatgyűjtemény" azért szükséges, hogy a gyerekeknek azonos sorrendben azonos feladataik legyenek, a matektanár ha föladja házi feladatnak az x. oldal y. feladatot, akkor mindenki ugyanazt csinálja meg. Míg ha mindenkinek különböző van, akkor elképzelhető hogy az osztály felének geometria, a másiknak meg hatványozás van az adott oldalon.

Tesin is indokolt lehetne a váltózokni mint ruhadarab előírása higiéniai okokból (nyilván a kérdezőnek sem ez a gondja), de az hogy ez a váltózokni kifejezetten FEHÉR legyen, illetve ha szerencsétlen diák bármilyen más színű zoknit mer venni akkor az egyest kap, az nevetséges. Miben segíti az oktatást, vagy a testnevelés órai teljesítmény javulását az, ha mindenki EGY ADOTT SZÍNŰ ZOKNIBAN VAN?

2014. aug. 14. 13:36
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
Az a lényeg, hogy váltózoknid legyen. A színe teljesen mindegy. Én hol fehér, hol meg szürke váltózoknit viszek tesi órára és veszem át az öltözőben. Eddig nem volt problémám a színével. 16/F
2016. jan. 29. 23:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!