Ezzel már el lehetne menni a rendőrségre?
Na szóval, van az osztályunkban pár roma. Abból egy normális,kedves jó tanuló a többi meg egyszerűen cigány.
Szóval az első:
11 évesek vagyunk, és ők fogdossák a lányokat. Molesztálásnak is lehet mondani.. Ma az egyik egy lánynak teljesen alányult és megpróbálta felnyomni az ujját. Ismétlem: 11 ÉVES! Meg fogdossák a lányok "s*ggét" ölelgeték közben próbálják őket csókolni és és imitálják a szexet.A tanárok meg nem tesznek semmit, csak kapnak egy beírást azt kész.
Szerintem menjetek a rendőrségre, de jó lenne ha valami bizonyítékotok is lenne például 1 videófelvétel és a sértettek is elismernék hogy őket bántották.
Engem még amikor 12-14 éves voltam folyamatosan terrorizált és vert 2-3 hasonló honfitárs, nem kaptak érte semmit mivel nem tettem feljelentést mert féltem a bosszújuktól.
Semmi sem lesz a molesztálókkal, mert még nincs egyik sem 14 éves. 14 éves kor alatt sajnos megáll a 'tudomány', egyáltalán nem büntethetőek.
Itt a szülőknek kellene beszélni a tanári gárdával, hátha együtt kiokoskodnak valamit, amivel meglehetne fékezni a kiscigányokat.
Ha betöltötték volna a 14-et, akkor simán lehetne menni a rendőrségre, vidófelvétel nélkül is.
Igazából végig ütném az egészet :D ha más nem tesóm de vele meg nem szeretek menőzni..
Viszont egy kisebb veréstől egyik se ijed meg. Egy komolyabbtól meg házhoz jönne az egész cigóbanda. Bár akkor is ott vannak a skinheadek vagy hungaristák vagy mik ők. Velük jó barátsága van apámnak. De most neki is lett egy jó munkahelye szóval az ügyvéd se lenne gond :D
De valahogy nyugisan kellene elintézni...
Akkor szép nyugodtan odamész hozzájuk, az egyiknek ellövöd a tökeit egy sörétessel, majd még mindig szép nyugodtan megkérdezed a másik kettőt, hogy szeretnék-e folytatni a nyúlkálást?
Na jó ez vicc volt :D:D:D
Büntetőeljárás nem indulhat ellenük, de kirúgni ki lehet őket. A családi pótlék pedig ha jól tudom csak akkor jár a családnak, ha a tanköteles korú gyerek tényleg jár iskolába, szóval amint elesnek ettől a pénztől, talán elmagyarázzák otthon a kis taknyoknak, hogy normálisan kellene viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!