Összetűzésem volt az egyik főiskolai tanárommal, mérges is lett rám. Mit tegyek? (többi lejjebb)
Nézeteltérésem volt a főiskolai tanárommal, egy félreértés történt, de persze Ő nem tudja, hogy félreértés volt, azt hiszi én hibáztam és ráhagytam, hogy ne legyen nagyobb a baj.Mindent e-mailben leveleztünk, az utolsó levelében eléggé mérgesnek tűnt, de én végül elnézést kértem tőle, hogy félreérthető voltam.
erre persze ő nem válaszolt már.
Szerintetek olvasta?
És ez elég?
Egyáltalán merjek a következő héten az órájára bemenni?
Beszéljem meg Vele a következő alkalommal személyesen?
Mit tegyek, hogy ne buktasson meg, stb.?
Valami durvát írhattál,ha ilyen lelkifurkád van...
Személyesen kell.
Ebből egyáltalán nem derült ki, hogy mi történt.
Szóval így elég nehéz bármilyen véleményt írni.
nem ez a neve
nem írtam durvát, csak félreértettük egymást, ő azt hitte, hogy én másképp gondolom azt, amit ő válaszolt, és nem úgy, ahogyan kellett volna
és amit én írtam, arról meg ő gondolta azt, hogy más okból írom, mint amit ténylegesen akartam írni
bocsánat, de nem akarom nagyon részletezni, mert attól félek, hogy hátha olvassa
Menj oda hozzá és magyarázd el a dolgot. Az a legjobb, ha ilyenkor az illető szemébe nézel, és megbeszéled vele. Hidd el, ő is értékelni fogja.
Valami olyasmit azért tegyél hozzá, hogy pont ilyen okokból nem szereted a levelezést, mert nagyon félre lehet érteni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!