Kell parázni a kigyúrt 2 ajtós szekrény kopasz emberkéktől? Hamar felmegy az agyvizük? Szóval szájba vágnak, ha véletlen a lábukra lépek?
Mindig befosok az ilyen kigyúrt de legtöbbször nem is kigyúrt, csak nagy melák 2 ajtós szekrény megjelenésű kopasz hapekoktól!
Mindig ha a boltban összefutok velük, inkább elmegyek egy másik soron, nehogy véletlen a lábára lépjek, vagy az útjába álljak, aztán szépen a nyakamnál fogva felültet a polc tetejére%! :S
Idegbetegek ezek? Előbb kiverik a fogam, ha nem úgy csinálok valamit, ahogy ők akarják, mint egy normális testalkatú ember?
Nekem itthon van egy 2 méteres 120 kilósom, de nem kell tőlük megijedni, ők is csak emberek.
Ha véletlenül rá fogsz lépni a lábára, akkor kérj elnézést, mint mindenki mástól, nem lesz gond belőle. Persze ha provokálod őket, akkor valószínűleg már jobban át kell gondolnod a szitut.
Ezektől a lufi 120 kilósoktól pedig egyáltalán nem kell tartani.
Mint nő nem félek tőlük, volt olyan amelyiknek eltörtem a bordáját az 50 kilómmal. ( ő is ilyen 2 méteres volt)
Ez nagyon változó. van köztük agresszív és van nyugodt jókedélyű is, de sokszor ezt le lehet vágni hamar.
Amelyik tipikus csak mellre bicepszre gyúrós és direkt izompólóban flangál meg fukszokkal villog ,hangoskodik,az általában a bunkó kötekedő fajta, direkt keresi a bajt.
Engem különösebben nem izgat mert tudom ,ha arra kerül a sor meg tudom védeni magam,mert lassúak és ütőerejük is gyenge, a pipaszár lábukat meg se perc alatt ki lehet rúgni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!