Normális a tesi tanár? 11/f
Tegnap jött és már egyest ad ez disznóság.Miatta
hármasra àllok tesiből már csak egy nègyes kellet volna a négyesig igy hármas leszek èvvégén mert alapbol rossz vagyok tesiből gyenge és szemüvehes vagyok.Ha miatta kettes leszek akkor hozzá vágok valamit,
,,Hát mindenhol van ilyen, szerintem normális, meg kell tanulnotok azt, ami kötelező, rendre akar tanítani titeket, itt most nem a zokniról van szó, mikor elmész mondjuk középiskolába vagy bekerülsz az életbe meglátod miért volt fontos a zokniért egyest adni, hidd el :)"
Rendre???? Nagy fenét, elfogadásra, alá rendeltségre tanít, nem a rendre. Emiatt tart itt az ország. Már gyerekkorban megtanítják, hogyha valamivel nem értesz egyet, ha valami nem jogos, akkor is befogod a pofád, mert ő a tanárod, ő irányít, te egy senkiházi vagy, neked nincs beleszólási jogod. Miért is van iskola? Elvileg azért, hogy a lehető legtöbbet kihozza a diákokból. Ehhez képest, a tesitanár pont, hogy demotiválja ezzel a gyerekeket, arról nem is beszélve, hogy meg akarja mutatni, hogy ő van a hierarchia csúcsán.
Röviden: a tanár egy hülye (vagy jó esetben csak rossz napja volt).
Hát nem tudom,szerintem az ilyen nemnormális.
Az én tanárom sem volt normális,de engedte sokszor,hogy olyan ruhába tornásszunk amilyenben akarunk.
nem, nem normális
szóljatok a szülőknek és az osztályfőnöknek
ezért nem adhat egyest, normális ember nem is ad
ha ez nem használ, igazgató vagy az állami fenntartó, most nem jut eszembe a pontos neve
de ez már a szülők dolga
36f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!