Ha valami perverz dolgot rajzolsz a suliban, és azt meglátja a tanárod, és odaadja szülőin az anyádnak mire kell számítanod otthon? :O
Figyelt kérdés
fent :D 2014. jan. 29. 17:32
1/8 anonim válasza:
Nekem sosem volt ilyen,de anyám ebből azért nem csinálna akkora ügyet,hiába szigorú,meg konzervatív.Kicsit leszidna,meg furcsán nézne rám,hogy ugyan,minek rajzolgatok én ilyeneket!?,de attól függetlenül annyira nem lenne durva.
2/8 A kérdező kommentje:
hmm... thank you
2014. jan. 29. 17:42
3/8 cosplay15 válasza:
Ha idősebb vagy mondjuk 15-től felfelé akkor sztem nem gáz de ha kissebb annál akkor nemárt oda figyelni de ez attol is függhet h mennyire veszik szigorúan az őseid xd
4/8 anonim válasza:
Ha a szüleidtől örökölted a perverziódat' --valószínűleg dicséretre,ha mélyen hívők akkor gyónási imára,
ha konzervatívok- pszichiáterre,ha átlagosak -ejnye-bejnyére,ha normálisak - "h#lye vagy fiam"-ra.
5/8 anonim válasza:
Volt rá példa. Apámat ezért behívták. Ott megkérdezte a tanárt hogy még nem látott ilyet hogy így megviselte a lelkét. Mikor hazajött akkor csak annyit mondott hogy csináljam má úgy a hülyeségeket hogy neki ne kelljen bemennie minden piti dolog miatt.
6/8 anonim válasza:
1. Mi köze hozzá, hogy én mit rajzolok?
2. Milyen alapon veszi el?
3. Minek tartaná meg fél évig? (nálunk évente van 1-2 szülői)
4. Ki az a szülő akit érdekel?
7/8 anonim válasza:
Én pár éve éjszakánként tanáromhoz jàrtam csengetni... Bekamerázta a helyet es lebuktam.... majdnem rendőrség is lett belőle bár a kamera illegális volt... Amikor elmeséltem apának jót nevetett... Pedig ő mélyen hívő.... Azóta valamiért nagyon jó kapcsolatom van tanárommal... Ez a szigoruság szülő függő és helyzet függő is!
8/8 A kérdező kommentje:
Ő igen, nagy röhögés lett a vége :'D Azért köszi :D
2014. jún. 4. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!