Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Normális a tesi tanár? 11/f

Normális a tesi tanár? 11/f

Figyelt kérdés
Szóval jött egy új tesi tanár(az elözőt kirugták)aki azért ad egyest mert nem fehér zokniba vagyunk ha meg valakinek szürke a változoknija akkor is beirja,Ma kb 4-5-6 gyeredknek irt be egyest.Ő lesz velünk nyolcadikig

2014. febr. 5. 21:58
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
szerintem magyar tanár vagy :)
2014. febr. 25. 00:06
 32/47 anonim ***** válasza:
47%

"ahova én jártam ált. suliban ott pl. piros zokni kellett. a fehér melletti érved ezzel megdőlt"

Kedves Télapó!

Csak nem a Mikulásképzőbe jártál? És milyen volt puttonnyal meg fehér vattaszakállal tornázni?

Ne kamuzz inkább írd be a keresőbe: házirend "fehér zokni". Erre 747 találatot kapsz, a talált lapok szinte mindegyike 1-1 házirend. Ugyanez piros zoknival csak 10 találat de egy se házirend.

2014. febr. 26. 19:19
 33/47 anonim ***** válasza:
62%

Normális vagy nem, kénytelen leszel alkalmazkodni a szabályaihoz, ha nem szeretnél felesleges rossz jegyeket begyűjteni. Beraksz egy fehér zoknit a tornazsákodba, és le is van rendezve a dolog. :)

Szerintem nem olyan nagy tragédia, ha keménykezű a tanár, legalább rendet tanulnak a gyerekek. Lassan már több a joga a diáknak, mint a tanítónak...

2014. márc. 1. 09:56
 34/47 anonim ***** válasza:
79%

Ilyent nem is hallottam, hogy kötelező a fehér zokni tesiórán. Végigjártam az oktatási rendszer minden fokát az óvodától az egyetemig, de nekünk sehol se volt kötelező. Egyedül középsuliban írták elő a fekete nadrág, fehér póló párosítást, de ha valaki nem abban jött, nem kapott érte egyest, hanem 50 felülést, vagy 20 fekvőtámaszt... Tanárként se hallottam arról, hogy bármelyik tanulóm panaszkodott volna a tornaöltözet miatt.

Szerintem nem normális dolog, nem egyessel, beírásokkal kell büntetni a gyereket. Adjon a tanár nekik inkább plusz feladatokat, ha nagyon ragaszkodik a "formaruhához"! Egy tanár saját magát jellemzi azzal, hogy büntetésnek csak a rossz osztályzatot alkalmazza...

2014. márc. 1. 10:33
 35/47 anonim ***** válasza:
50%
Nálunk is így van és az egész városba mindenhol szóval szerintem normális. Az a szabály , hogy legyen megfelelő öltözéked tesire azaz fehér zokni .. ha meg nincs akkor egyáltalán ne vegyél fel zoknit (akkor hátha nem írja be ..nálunk igy szokta).
2014. márc. 1. 11:55
 36/47 anonim ***** válasza:
76%

32-es nagyon elmés, büszke lehet magadra. ezt egyedül találtad ki, vagy anyu is segített?

látom, annyira korlátolt is vagy, hogy el sem tudod képzelni, hogy piros zokni bárhol kötelező lehet

egyébként kit érdekel a google, teljesen off, az a kérdés, tanár adhat e egyest szürke zokniért?

amire az a válasz: a szabályok szerint nem

a szabályok betartását nem csak a gyengébbik, kiszolgáltatott félen kellene számon kérni!

és ez a lényeg, rendpárti okoska

te is nagyon bátor vagy egy 11 éves kissárccal szemben

2014. márc. 1. 12:46
 37/47 anonim ***** válasza:
65%

33-as így van, igazodj szépen!

ma a zokni, holnap a munkahelyeden is a hivatalban is, az állammal szemben is! tanulj meg behódolni, neked soha nem lehet igazad. szép, csúszó-mászó életed lesz! Soha ki ne állj a jogaidért.

2014. márc. 1. 12:48
 38/47 anonim ***** válasza:
65%
na, 34-esnek van igaza
2014. márc. 1. 12:49
 39/47 anonim ***** válasza:

Egyest beírni ezért szemétség.

Inkább az, amit itt írtak páran, hogy akinek nincs fehér zoknija, az zokni nélkül vagy mezítláb tornázzon. Ebből jobban tanulnak is, mint az elégtelenből.

2014. márc. 1. 15:20
 40/47 anonim válasza:
Meg kell érteni Tesi tanárok 99,9999999%-a bunkó,szemét, kíméletlen, elvetemült. Nálunk szerencsére csak a sulinak jelével ellátott a póló a kötelező és mi nem egyest kapunk ha nincs rendes pólód ,hanem kapsz két sulyzót a kezedbe és egész tesiórán kezedben kell lennie . parasztság... :( volt egy alsós tesitanárom aki a normálisak közé tartozott 10 perc futás saját ütemben ,esetleg egy kis bemelegítés ,és játék aztán felsőben futottunk 6 kört általában ,aztán játék :D most meg középsuliban mi van? 5 kör futás nyújtás,felülés, fekvőtámasz, most pl. kötélmászás,korlát,bukfenc,fejen ,kézenállás . de sztem is próbáljatok az ofővel, igazgatóval beszélni ...
2014. márc. 4. 19:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!