Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerelmes vagyok a tanáromba....

Szerelmes vagyok a tanáromba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 leszek idén és egy 45 évesbe vagyok szerelmes.xd nem tudom miért de nagyon zavar már engem hogy ilyen vagyok.torna tanárom

2014. febr. 2. 21:40
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Semmit ne tegyél. Ami keletkezik, az el is múlik.
2014. febr. 2. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Pontosan:semmit nem tudsz tenni,és ha tényleg szereted ezt a tanárodat,akkor tenned sem szabad semmit.Maximum beszélgess vele,és ha kialakul egy normális tanár-diák viszony,akkor a bizalmába tudsz férkőzni,és kicsit közelebb leszel a forró kásához,ami jó érzés lesz.Persze ennél többet tényleg NEM SZABAD tenni,mert kirúghatják őt!

A helyzet az,hogy én biszexuális lány vagyok(18 éves),és akár elfogadjátok itt,akár nem,de leírom a történetemet.Szóval volt egy 38 éves tanárnő(még mindig tanít),aki november környékén hihetetlenül megtetszett nekem.Már csak heti 1 órám van vele,amíg tavaly több volt,heti 2-4 óra is volt.És novemberben úgy éreztem,hogy szerelmet érzek eziránt a tanárnő iránt,de nem!Kiderült,hogy ez csak egy sima vonzalom volt.Most pedig a saját meglepetésemre egy olyan tanárnőbe szerettem bele,akiről sosem gondoltam volna,hogy beleszeretek.Na és ez,ez tényleg szerelem!45 éves ez a nő,és nagyon megragadó a személyisége!:)Persze én anyatípust is keresek,szóval anyakomplexusom van,azt hiszem..a biszexualitás mellett.(Okom van anyakomplexust feltételezni,mivel engem örökbefogadtak,ebben a családban meg hihetetlen sok lelki sérülés,és terror ért).

18/L

2014. febr. 2. 22:28
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
vele is ez a helyzet :((!
2014. febr. 3. 16:41
 4/10 xeniah ***** válasza:
65%
Ne dédelgesd magadban ezeket az érzéseket. Ha nem raksz a tűzre, el fog aludni. Az eszeddel tudod, hogy ennek semmi értelme, ideje az érzéseidnek is parancsolni. Az érzések nem tőlünk függetlenek, uralkodhatunk rajtuk, ehhez viszont kitartás és következetesség kell, határt szabni a gondolataidnak és a képzeletednek: amikor a tanárodra akarsz gondolni, állítsd le magad és keress valami más témát.
2014. febr. 3. 16:46
 5/10 anonim ***** válasza:
28%
Kislány vagy még, ez csak plátói szerelem, majd elmúlik :)
2014. febr. 20. 18:40
 6/10 anonim válasza:
83%
el fog múlni :) most találkoztál egy olyan emberrel, akire felnézel, kedveled, tiszteled. Nekem is így volt, azt hittem szeretem, de aztán kiderült, hogy tényleg szeretem, de mint egy barátot, akire felnézhetek és példát állít elém :) És ha ez valóban így van, az a tanárúrnak is tetszeni fog, hogyha tisztelik!
2014. febr. 20. 19:10
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
megvárod míg elmúlik. én is voltam szerelmes tanárba. mindenki átesik ezen.
2014. márc. 25. 20:38
 8/10 Seda97 válasza:
75%
Én tegnap lettem 17. És már lassan 3 éve vagyok szerelmes a 45 éves földrajz tanáromba. Eddig úgy voltam vele, hogy tudtam hogy nem lehet belőle semmi mert család apa és a tanàrom ráadásul még idős is hozzám. De most pénteken a szülinapom előtt egy nappal nem volt bent a suliban ( pedig vele van az első órám. ) amikor mindenki felköszöntött de ő nen volt ott, nagyon rosszul éreztem magam. Egyre többet szeretném látni és egyre jobban szeretném magam mellett tudni. Szóval én azt mondom, hogy lehet hogy valóban szereted őt, de nem lehet köztetek semmi. Álmodozni, fantáziálgatni szabad, abba nég nem halt bele senki, az nem árt senkinek ^^ de ne tedd tönkre a karrierjét <3,
2014. dec. 7. 12:01
 9/10 anonim válasza:
62%
XD oké... barátnőm is így van ezzel. Jelenleg 13 de mikor beleszeretett 11 volt. Igazából nem is néz meg fiatal srácokat, inkább a férfiakat nézi. Ennek van valami neve de erről ő tudna beszélni. Asszem elvált a hapi és jelenleg nincs senkije...
2015. jan. 18. 15:41
 10/10 anonim válasza:
100%
Valószínűleg csak nem szerelmes vagy belé csak felnézel rá,tetszik a stílusa stb... Szerintem ez már mindenkivel előfordulása hogy jópár évvel idősebb fiúra,férfibe lett "szerelmes" ami persze nem mondható szerelemnek... Csak felnézel rá,kedveled a stílusát...
2018. máj. 18. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!