Szerelmes vagyok a tanáromba. Mit tegyek?
Pontosan:semmit nem tudsz tenni,és ha tényleg szereted ezt a tanárodat,akkor tenned sem szabad semmit.Maximum beszélgess vele,és ha kialakul egy normális tanár-diák viszony,akkor a bizalmába tudsz férkőzni,és kicsit közelebb leszel a forró kásához,ami jó érzés lesz.Persze ennél többet tényleg NEM SZABAD tenni,mert kirúghatják őt!
A helyzet az,hogy én biszexuális lány vagyok(18 éves),és akár elfogadjátok itt,akár nem,de leírom a történetemet.Szóval volt egy 38 éves tanárnő(még mindig tanít),aki november környékén hihetetlenül megtetszett nekem.Már csak heti 1 órám van vele,amíg tavaly több volt,heti 2-4 óra is volt.És novemberben úgy éreztem,hogy szerelmet érzek eziránt a tanárnő iránt,de nem!Kiderült,hogy ez csak egy sima vonzalom volt.Most pedig a saját meglepetésemre egy olyan tanárnőbe szerettem bele,akiről sosem gondoltam volna,hogy beleszeretek.Na és ez,ez tényleg szerelem!45 éves ez a nő,és nagyon megragadó a személyisége!:)Persze én anyatípust is keresek,szóval anyakomplexusom van,azt hiszem..a biszexualitás mellett.(Okom van anyakomplexust feltételezni,mivel engem örökbefogadtak,ebben a családban meg hihetetlen sok lelki sérülés,és terror ért).
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!