Micsináljak ha szerelmes vagyok a tanáromba?
(lány vagyok).Torna tanáromna vagyok szerelmes aki kb 47 éves én meg csak 14 leszek.Nem tudom miért,de utálom a tesit és van hogy kiabálni szokott rám másokra stb.
Volt a suliba hogy le kell irni az ideálunk én pedig malacról meg ilyen ,,butaságokról'' irtam ...Ráadásul még ki is kaptam + Hft.Nem tudom mit tegyek mikor szólitanak mindenki csak nevet milyen rusnya vagyok...pedig még kövér sem vagyok,de már elfogadtam hogy ronda vagyok :/ csak rosszul esik hogy csúfolnak mindig a rondaságommal.
És akkor pl ha szeretek egy fiút akkor a lányok le oltanak meg eltiltanak tőlle kiabálnak...a fiú meg csak nevet és viccből mondta hogy szeret és evvel teljesen összetör emiatt vagyok már ilyenekbe szerelmes.Sőt nem csak a torna tanáromba hanem még egy rajzfilm figurába is
Ne haragudj, hogy ezt mondom, nem szeretnélek megbántani, de szerintem nem vagy tisztában a szerelem fogalmával. Még túl fiatal hozzá.
Ami meg a csúfolódásokat illeti, ebben a korban eléggé "kegyetlenek" tudnak lenni a gyerekek, de ha most 14 vagy, akkor gondolom nyolcadikos. Szóval ezt a tanévet kell még kibírnod velük, aztán jön egy új közösség. Ők biztosan mások lesznek, ha kedvesen viszonyulsz hozzájuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!