Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit lehet olyan esetben tenni...

Mit lehet olyan esetben tenni ha bullyngolnak az osztálytársaim de én kedves vagyok velük?

Figyelt kérdés
okt. 3. 01:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Az történt hogy megvárták a kijáratnál és egy ütesből eltörték az orrát

Az áldozat magának valo gyerek volt, a légynek se ártott

Lett belőle birósági ügy, de a bullyngolót mégse rúgták ki

Az ilyenek mindig megússzák

okt. 8. 11:50
 22/29 anonim ***** válasza:

Ez elég hihetetlen sztori. Mindig van előzmény. Ez olyan mint a vicc amikor úgy mesélik el az esetet hogy:

"Hát az úgy kezdődött hogy ő visszaütött!"

okt. 8. 14:09
 23/29 anonim ***** válasza:
Ahogy hallottam az ebédlőbe a bulliyngolo kérte hogy adja át neki a helyét, de nem adta aztán osszevesztek a széken, tanítás után meg megvárták a kijáratnál
okt. 8. 14:14
 24/29 anonim ***** válasza:
Na ott van a kutya elásva, hogy PONTOSAN milyen módon nem adta át a helyét, mit mondott, milyen volt a hangsúly. Ettől dől el hogy "megmérkőznek" vagy esélyt se adnak neki.
okt. 8. 14:24
 25/29 anonim ***** válasza:

A bullyngolo egy kotekedo fa*sz biztos odament hozzá csak úgy hogy adja at a helyét, o meg nem adta, mert hat miert is adta volna

Amugy ez egy tobb mint 20 eves sztori, 9.-be tortent

okt. 8. 18:30
 26/29 anonim ***** válasza:
Ezzel a hozzáállással nem fogsz előrébb jutni, csak a saját beragadt hitedet erősíted. Te bajod, akkor ilyen világban fogsz élni.
okt. 8. 20:15
 27/29 anonim ***** válasza:
Semmit nem lehet, nem is kell tenni. Meg fognak bűnhődni később.
okt. 23. 02:52
 28/29 anonim ***** válasza:

Elszenvedtem én is gyerekkoromban a sok évig tartó bántalmazást. Aki ellenem hangolta a csoportot (tanár kiskedvence), felnőttként is ugyanezt csinálja, egyszerűen imádja az ellenségeskedést, szeret ellentéteket szítani, pletykákat kitalálni és terjeszteni stb.

Eszközei maximum annyiban változtak, hogy nem "a tanárnéninek" árulkodik, hanem feljelentést és hasonlókat helyez kilátásba.

okt. 23. 05:27
 29/29 anonim ***** válasza:
Akkor olyan fajta a lehet mint a celebek meg a politikusok, minden szaré feljelentgetik egymást
okt. 23. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!