Hogy tudnak az újdonsült osztálytársak (9-esek) ilyen gyorsan összeszokni?
Figyelt kérdés
Alig 3 hét telt el, de már olyan jóban vannak egymással, mintha évek óta ismernék egymást. Együtt nevetnek, beszélgetnek. Vannak köztük szerelmesek is, ami egyáltalán nem baj :). Látom, mert sokszor elmarad az első órám, akkor kint ülök a folyosón.szept. 19. 20:01
2/9 A kérdező kommentje:
De ennyien? Egyébként ez is benne van a pakliban
szept. 19. 20:04
3/9 anonim válasza:
A szociális nyomás nagyon sokat szàmít.
Úgy vannak vele, hogy ha nem teper valaki, egyedül marad. Azzal is összebari, aki amúgy utolsó kötsög szemétláda.
Majd inkább azt nézd, hogy a 10 éves osztálytalálkozón hányan tartották a kapcsolatot, amikor már évek óta nincsenek összezárva.
6/9 anonim válasza:
~10 éve voltam gimis elsős, de már akkor is megtaláltuk egymást Facebookon, több találkozót szerveztünk a nyáron és volt gólyatábor is. Nagyon jó kis közösségek alakultak ki szeptemberre, de nálunk beilleszkedtek azok is, akiket az évnyitón láttunk először.
És igen, sok baráti kör szét is hullott az érettségivel.
7/9 A kérdező kommentje:
Ez érdekes, mert én amikor 9-ben kezdtem, ismertem közülük a "volt" osztálytársaimat meg a többieket a másik évfolyamokból és ennyi. Másokat akkor láttam életemben először.
szept. 20. 18:44
8/9 A kérdező kommentje:
Gólyatábor egyáltalán nem volt
szept. 20. 18:44
9/9 anonim válasza:
A mi osztályunkban pl. nagyon sokan eleve ismerték egymást gimi előtt (sajnos nem tartoztam közéjük), illetve volt pár nagyon pörgős ember, aki elég hamar sulin kívüli programokat kezdett szervezni, viszonylag rendszeresen. Ott meg elég hamar összecsiszolódtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!