Volt verekedős lány osztálytársatok?
Figyelt kérdés
Tudott is verekedni? Fiúkat is vert?szept. 8. 13:59
1/13 anonim válasza:
Igen, van ilyen osztálytársam. Mindenki csak Koxosnak hívja, de eddig csak a szája nagy még nem vert meg senkit. (csak Judozni jár azt elég nagy arca van tőle.)
2/13 anonim válasza:
Volt, alsóban. Dorinának hívták. Kis pitbull-nak gúnyolták. :DD Bátyjának, bátyja barátainak is neki ment pedig 8.-os voltak. Nálunk is terrorba tartotta az egész osztályt. Mindenkit megvert, megcibált ha nem az volt amit ő akart. Kíváncsi vagyok ma mi lehet vele. ://
4/13 anonim válasza:
Volt, igen. A Luca. Nagydarab, fiús, nagypofájú csaj. Mivel a legtöbb osztálytársunknál jóval nehezebb volt, válogatás nélkül vert mindenkit. Érdekes, hogy csak arra emlékszem, mennyire utáltuk, arra nem, hogy féltünk volna tőle. Pedig biztos benne volt az is.
5/13 anonim válasza:
#4 tisztára mint Rasputia a Norbitból🤣
6/13 anonim válasza:
Igen volt, alsóba a fiúkat is verte, nagy pofája is volt ezért hogy ő így meg úgy tud verekedni. Aztán jött egy új csaj aki rendesen helyretette.
7/13 anonim válasza:
Volt. Több is. Voltak olyanok, akiknek a nagy körmeiktől kellett tartani, vannak karmolások, melyeknek a nyoma a mai napig (több évtizede ennek) látszik a kezemen.
8/13 anonim válasza:
Volt, de nagyjából kinőtte, mire felsősök lettünk. Egyszer viszont mégis összeverekedett egyik lány évfolyamtársunkkal, rá is estek a folyosó egyik padjára, tépték is egymás haját. Tanárok, meg végzős srácok szedték szét őket.
9/13 anonim válasza:
Én verekedős voltam, tanárt is ütöttem seggen picit 1x, de ez még alsósba volt hirtelen haragból mikor fekete pontot adott:D.
Utána negyedikben egy állandóan piszkálódós osztálytársamat ütöttem meg. Igazából csajosan öltözködő csaj vagyok, de ha bántanak ütök.( sokat bántottak, nem véletlenül vagyok agreszív.)
10/13 anonim válasza:
és Fiúkat nem vertem azokat szerettem(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!