Szóval idősebb vagyok mindig az osztálytársaimnál. Így is el fognak fogadni? Ez így nagyon ciki, hogy lány létemre én vagyok a legidősebb?
Ha értelmes közösségbe kerülsz, akkor nem.
Értelmes fiatalnak el mondod az okát, akkor nem fog rajta problémázni. Mert megérti.
Viszont azt is látom, hogy nagyon sok a buta szülő, aki nem ért a gyerekneveléshez (illemtan stb.), így a gyereke is hülyegyerek lesz...
Na ott valóban lehet kirekesztés.
Akkor viszont iskolaváltás.
Elit gimiben (top50) kevésbé van probléma.
A többiben meg egyre több a tanári- és gyerekanyag miatt.
A középsuliban (gimiben mindenkeppen) teljesen más, érettebb közösség van. Én 17 éves fiú vagyok és teljesen máshogy (jobban) éreztem magam. Te is teljesen máshogy fogod érezni magad.
Az hogy 2 évvel idősebb vagy egyáltalán nem gáz, aki ezen viccelődik simán kretén. Biztosan meg fogják kérdezni mi az oka de valószínűleg csak kíváncsiak lesznek mi ennek az oka, nem nevetnek ki. Kizártnak tartom, hogy emiatt ne legyenek barátaid.
Először is egy 16 éves nam nagyon tűnik ki a 14-15 évesek közül. 1-2 év különbségről van szó, az azért nem olyan szembetűnő, mintha pl az ötödiket kezdenéd meg 16 évesen. Aki a Hetedik mennyországban Lucyt játszotta, a szerepe szerint 2 évvel fiatalabb a nővérénél, Marynél, a való életben idősebb nála, pedig a Lucyt játszó színész tényleg fiatalabbnak néz ki.
A másik meg, hogy nem ciki. Szerintem rtka az, hogy mindenki mindenkinek tudja a korát.
Amúgy sokkal cikibb esetek is vannak. Van pl egy csoporttársam az egyetemen. Óra végefelé mindig azt látjuk, hogy mocorog a székén és ahogy vége az órának rohan ki a teremből, mert már majdnem bepisil.
Ez azért ciki, mert ez már az egyetem, kimehetne óra alatt, de ő inkább szenved óra végéig. Na és ő egy egyetemista nő akinek ilyen alacsony az intelligencia szintje.
Szóval ez a ciki és nem az, hogy te 16 évesen leszek 9-es.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!