Miért utálnak engem az osztálytársaim?
Rendszeresen beszólnak, mindenre. Egyszer pl kibicsaklott a lábam tesin, jegelni kellett, kiültem a padra, majd másnap mikor elmentem mellettük eljátszották h jajj de fáj a bokájuk, biztos eltörött, meg bicegtek és röhögtek rajtam. Tudom h 17-8 évesen kurvára gyerekes, de mind ilyen, és nem tudom elviselni. Nem kérdés h kidobósban utolsónak választanak, ha jelentkezek az órán akkor füttyögnek és beszólnak, hogy kuuuuussolj!!, meg amúgy is bármikor ha valamelyiknek együtt kell dolgoznia velem akkor eljátssza h ez valami halálos büntetés nekik. Nem tudom hogy mit csináltam, 2 éve járok ide, és az elejétől ezt csinálják. Arra még nem jöttem rá, hogy mi a problémájuk velem (mielőtt kérdeznétek van 1-2 barátom is)
Mit javasoltok? Egyáltalán miért csinálhatják ezt?
17L
Milyen intézmény az, ahol jelentkezéskor valaki olyat mond, hogy kussolj? Alja szakmunkás? Azonnal penderíteném ki felelni. Akkor legyen nagy a szája.
Hagyd őket a francba, ne foglalkozz velük.
Of? Igazgató?
Ugye ez messzire vezet, és ha úgy értelmezem, ez akár bőven lehet fegyelmi alapja is.
Mert fogyatékosok. Ezért csinálják. Erre mélyebb magyarazat ha kell az annyi, hogy sérült, mentális beteg családból származnak, akik igénytelenek és neveletlenek. Magyarán prolik.
Röviden viszont annyi hogy fogyik. Nincs veled baj. Te is tudod. Bárkinek a lábával lehet gondja. Bárki lehet bármelyik sportban gyengébb, de lehet nem is vagy gyengébb csak vagy.
Én velem is voltak ilyenek. Azóta keményen dolgoztam és fasza munkám lett, jó életem, olyan emberekkel akiket én választottam és pozitív, kedves személyiségek.
Remélem sikerül neked is ezeket feldolgozni.
Ez fixen valami szakmunkásképző.
Én se voltam népszerű, de még a legnagyobb szájú, legproblémásabb réteg sem beszélt velem még csak hasonló módon sem, a tisztelet meg volt egymás felé mindig.
Engem általánosban, pontosabban felső osztályban ért hasonló szekálás. Semmit nem csináltam, tettem ellenük egyszerűen én lettem az osztály gyomoréka… Pedig jó tanuló voltam ( ha házit kellett másolni rólam arra mindig jó voltam), viszont inkább csendes típus voltam amit elég rendesen ki is használtak. Elképesztő csúnyán beszéltek velem, rólam, szintén mindig utolsónak választottak a képembe röhögtek és még sorolhatnám. Elkövettem azt a “hibát”hogy szóltam az iskolapszichológusnak aki pedig az ofőmnek… innentől borult a bili, ő beszélt a piszkálókkal és méginkább megutáltak, hogy beköptem őket. 12-13 évesen mèg ezt amúgy is nehezebben éli meg az ember ha ok nélkül gyűlöli az egész osztály.
Azóta 23 évesen rájöttem, hogy egyáltalán nem velem volt a gond, úgy ahogy veled sincs. Ezek az emberek elképesztő frusztráltak voltak és egyetlen örömük az volt, hogy engem bántsanak. Azóta szerencsére a legtöbb emberről nem is hallottam, akiről pedig igen szinte csak olyanokat, hogy kibuktak sorra az egyetemről, mert a tanulás már nem ment nekik csak a piszkálás. Sőt van olyan srác is aki a legnagyobb “zaklatóm” volt az osztályból most pedig az engedélykéréseimben van😂 De még egy törlésre sem méltatom és azon kívül, hogy amikor megláttam jót nevettem rajta és most ide leírtam neked, hogy elmeséljem egy percet sem foglalkoztam többet vele. Egyszerűen nem érdemelnek meg egy percet sem az életedből, hogy velük foglalkozz, hogy emiatt rosszul érezd magad. Hidd el ők a sérült emberek, nem pedig te. Sok sikert neked és kitartást a gimihez, már nincs sok hátra. Ezen kívül nem tudok mást tanácsolni, mint írtam nekem rosszul sült el, hogy szóltam a tanároknak. Lehet nálad nem így lenne, ezt nehéz megmondani előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!