Ha az osztálytársaim utálnak, pedig semmi rosszat sem tettem, akkor hogyan érjem el azt hogy megkedveljenek, vagy csak simán ne utáljanak?
Van pár barátom, de jó lenne jóban lenni a többiekkel is.
Most kezdtem el a gimit, tehát új osztály. Még összesen 6 évet fogok velük eltölteni....
nem szeretném ha olyan sok éven keresztül utálnának
Én nem tettem semmi rosszat ( tudomásom szerint)
Ha láttam hogy valakit kirekeszteni próbáltak, vagy összesúgnak a háta mögött, akkor általában leállítottam azokat az embereket. Igyekeztem mindenkinek segíteni, ha egy problémával jöttek hozzám év elején.
De valamiért azóta megutáltak
Légyszi segítsetek, mert nagyon félek hogy kiközösítenek, és egyedül maradok...
"láttam hogy valakit kirekeszteni próbáltak, vagy összesúgnak a háta mögött, akkor általában leállítottam azokat az embereket"
Na ez volt a baj, próbáltad játszani a főnököt, beleszólni mások dolgába.
3-as létezik olyan gimi, ahol 6 évig járnak.
Azt írod, hogy van pár barátod. Szerintem próbáld meg velük tartani a kapcsolatot. Nálam is csak pár ember van, akivel normálisan el tudok beszélgetni, a többiekkel meg szimplán lesz@rjuk egymást. Jól tetted, hogy megvédted őket, de szerintem nem kellett volna minden ok nélkül. Először meg kellett volna ismerni őket és rájönni, hogy milyen emberek valójában. Ha erőlteted a barátkozást, akkor csak rosszabb lesz. Mindig lesznek olyanok, akiknek semmi nem jó és nem tudnak értékelni senkit és semmit. Ez ennyi. Nem kell mindenkivel mindig jóban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!