Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú osztálytársam, mit tegyek, hogy megkedveljen?
(Lány vok.)
Szóval, már egy ideje tetszik a srác, de nem sokat beszélünk, szinte csak köszönünk egymásnak meg néha váltunk pár szót de elég röviden. Még csak egy éve az osztálytársam, de elég jól ismerem, mert a lányok akik korábban egy osztályba jártak vele meséltek róla. Megtudtam, hogy az előző osztályában volt egy lány aki tetszett neki, de a lány nem nagyon foglalkozott vele.
Elég sokszor találkozik a tekintetünk és sokszor mosolygunk egymásra. Ja és egyszer-kétszer úgy tűnt mintha próbálna a közelembe férkőzni, de ez egyáltalán nem biztos. Azt hiszem vizilabdázik és elég sportos. (én ennyire nem vagyok sportos, mint ő)
Valami tipp hogyan kelthetném fel a figyelmét?
Előre is koszönöm! :)
Most töltöttem a 16-ot!
Ja és tudom ez a mai világban elég furcsa de nincs meg a telefonszáma!?próbáltam mindenkitől elkérni a számát akinek megvan az osztályból. (Elég kevés embernek van meg) A Barátaitól is próbáltam persze diszkréten, de sajnos nincs meg. A barátnőimnek sincs!
:( :( :( :( :( :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!