Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kirúgjam egy beosztottamat,...

Kirúgjam egy beosztottamat, ha kiderült, hogy az összes eddigi betegállománya kamu volt?

Figyelt kérdés

Történet röviden: a munkatárs gyakran tűnt el rövid, 2-3 napos betegségekre. Mindig betelefonált hogy beteg, de a hangján sose lehetett hallani semmi extrát.

Majd elkövetett egy hibát. Az íróasztalán felejtett egy egyetemi vizsgabeosztás-táblázatot, dátumokkal.

Kiderült, hogy az összes betegsége egybeesett egy egyetemi vizsgájával (+ még rádobott 1-2 napot hogy ne legyen gyanús, mert az furcsa lenne ha mondjuk csak csütörtököm lenne beteg, se szerda, se pénteken nem. Hát rádobott 1-2 napot.)

Én se voltam rest, bementem a szóban forgó egyetemre, és ellenőriztem a dolgot. Az összes vizsgaidőpont valós, az összes vizsgán megjelent. Vagyis, az összes „betegsége” egy nagy kamu volt.

Na most velem sok mindent meg lehet beszélni, de ez a pofámba hazudás esete. Elhatároztam, hogy holnap megkapja az elbocsátó szép üzenetet, és mellette még elküldöm a.., amiért hülyének nézett (meg a munkatársait is akik helyette túlóráztak míg ő „beteg volt”.)

Persze az összes munkatársat tájékoztatom az esetről, hadd tudja a Marika meg a Ferike meg stb hogy amíg ők túlóráztak a „beteg” helyett addig a beteg mit csinált.

De előtte azért kérdésre teszem fel a dolgot: ki mit tenne?

2014. márc. 17. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
12%
Mire őt számonkéred, itt már le is vezetted a dühödet. Bölcs eljárás, tanítani lehetne, sok önuralmat igényel.
2014. márc. 17. 13:19
 42/80 anonim ***** válasza:
94%
Többszöri hazudozásnál jogos hogy kirugod.A kérdés az hogy miért nem mert vagy akart elkérezni,itt az irásaidbol az jön le hogy elég arogáns vagy.
2014. márc. 17. 13:22
 43/80 anonim ***** válasza:
78%

Főnökségből még mindig elégtelen. Hát már ne is haragudj, a múltkori kérdésed számomra felejthetetlen maradt. Már akkor is elmondtuk neked, hogy emberileg 0 vagy annak ellenére, hogy egy céget vezetsz. Ezt ismét beigazoltad.

Persze rúgd ki azt a szerencsétlent. Amilyen főnök vagy, gondolom nem véletlenül nem mert szólni neked. Nem gondolod, hogy neked is változtatnod kellene?

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Hajrá. Semmit nem változott rólad a véleményem.

2014. márc. 17. 13:28
 44/80 anonim ***** válasza:
87%

Ezt a múltkori kommentedből ollóztam utólagos engedelmeddel.

" A kérdező kommentje:

nem. de ha vki elkúr vmit, 5 perc múlva utcán van.

ennyi.

nem nézek el semmit. "

Szerintem ha az én főnököm lennél, te lennél az első akit be mernék avatni abba, hogy el kell járnom vizsgázni.

Tényleg. A Mátyás király álruhában ötleted bevált? Létezik már olyan nő aki megmarad melletted?

2014. márc. 17. 13:32
 45/80 anonim ***** válasza:
74%

Ugye-ugye? Aki túl sok infót oszt meg az életéről...

Most hová tűntél? Eddig olyan lelkesen válaszolgattál.

2014. márc. 17. 13:42
 46/80 anonim ***** válasza:
20%

Nem tudom miért véditek a munkavállalót!? Hazudozókra ,sunyi alakokra nincs szükség egy cégnél.De ha úgy vesszük ilyen bénákra sem, aki ha hazudik ,nem tudja a nyomokat eltüntetni mert hanyag.

Megpróbálta megbeszélni ,megkérdezni a főnököt ,hogy néha el mehet e vizsgára? Nem. Akkor egyértelmű a helyzet. Én kiraknám a szűrét azonnal. 100-an állnak sorba egy munkahelyért nem pótolhatatlan senki.

2014. márc. 17. 13:44
 47/80 anonim ***** válasza:
21%

Már tudom miért ennyi a munkanélküli az országban akármilyen kormány van :D Hisz nektek itt belefér a hazudozás a simliskedés sőt lehet a lopás is, csóró magyarok:D

Ezt a választ mind lementem, megy az illetékeseknek ismét, tudtátok hogy mennyi mindenről fel lehet innen gyk-ról nyitni a szemüket? :D Huhu, nem csoda hogy panaszkodik a sok naplopó, hogy már nem is őket védik, mert olyanok mint ti.

Amúgy kérdező, te se legyél naív, ha fekvőbeteg és elmegy vizsgázni akkor az orvost is fel kell jelenteni hamis papírozásért.

2014. márc. 17. 13:46
 48/80 anonim ***** válasza:
81%

"Ezt a választ mind lementem, megy az illetékeseknek ismét, tudtátok hogy mennyi mindenről fel lehet innen gyk-ról nyitni a szemüket? :D Huhu, nem csoda hogy panaszkodik a sok naplopó, hogy már nem is őket védik, mert olyanok mint ti. "

És kik azok az illetékesek te szerencsétlen gyógyegér? :D Vagy ápolódnak viszed pendrájvon az itt lementett válaszokat. Eriggyé biztos meg fog dicsérni :D

2014. márc. 17. 13:49
 49/80 A kérdező kommentje:

hát lehet hogy lehet. na de erre se időm se erőm se érdekem.

meg a végén még kiderülne hogy betegágyban betolatta magát a vizsgára.

kamuzni azt is lehet.

de mindegy, nagy a munkanélküliség jobbnál jobb emberek állnak sorba állásért. majd máshol villanthat.

itt nem fog.

ha fekvőbeteg és elmegy vizsgázni akkor az orvost is fel kell jelenteni hamis papírozásért.

2014. márc. 17. 13:52
 50/80 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért mondom de döntésképes, határozott egy főnök lehetsz ha egy ilyen kérdést ki írsz ide!
2014. márc. 17. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!