Hívom a barátaimat magamhoz át, de nem akarnak jönni mert "sokat kell utazni! " csak nem akarnak, és ezt hazudják igaz?
Fél órát(nagyon kemény!) kellene buszozniuk! Ha oda-vissza vesszük 1 órát rám pocsékoltak az életükből!!!!
Csak nem akarnak, és ezt hazudják igaz?
Van az az allapot amikor en a kocsiba sem birok beulni egy 5 perces utat megtenni, tud sok lenni az az 1 ora buszozas.
De egyebkent szerintem sincs kedvuk atmenni. Miert nem mesz Te?
Ha át akarod hívni őket, lusták kimozdulni otthonról. Ők nem is gondolnak arra, hogy áthívjanak. Ha vajon?
Sajnos ez messze nem barátság, ami köztetek van.
Na meg fél óra?? Nekem a legjobb barátom 7 óra utazásra lakik tőlem, és bár tény, hogy ritkán látjuk egymást, de azt a havi 1-2-szer 7 órát soha nem sajnálom rá.
Igaz, aki akar annak pár órás út se sok.
De ezért nem őket kell fikáznod, hanem találni olyan embereket akik a barátaid, ténylegesen vagy változtatni magadon valamit, amiért nem tudsz barátkozni, de szeretnél.
Ja kifogás!:(
Én is csináltam már ilyet:
A barátnőm úgy 30-40p lakik tőlem!Kb. Úgy is van mint nálad:30p a busz és 10p a megállótól a házukig...Tehát:ha elhív magához az én szövegem is ez:"nem akarok menni mert sokat kell utazni! "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!