Az normális hogyha nem hiányolom a barátaimat?
Szóval most a nyári szünetben se volt az,hogy hiányoltam ha nincsenek velem...Pedig nagyon szeretem az 5 barátnőmet,fontosak nekem,viszont nélkülük is megvagyok!
Pl.ha elhívnak valahova h sétálni stb. akkor én nem mindig mondok rá "igen-t",mert épp nincsen hozzájuk hangulatom,kedvem,vagy nem akarok itthonról elmenni,de amúgy nem vagyok zárkózott típus,elég nagy szám van (de nem rossz értelemben xd),szeretek beszélni is meg minden..
na ezzel csak én vagyok így? vagy más is,ez normális?
ettől még nem vagyok rossz barátnő ugyee?
Én is így vagyok nyugi. Vannak napok, hogy nem fog javítani a hangulatomon az, ha órákon keresztül hallgatom a röhögésüket, meg a hülyeségeiket, mert sajnos a mi társaságunkban komolynak lenni szinte gáz. Persze szeretem őket, de ha tudom, hogy csak felhúznának, inkább nem megyek velük el. Szintén nem vagyok zárkózott, szívesen ismerkedek, barátkozok.
Nem mondanám, hogy annyira normális, mert akkor valamilyen szinten kilógsz a társaságból, de ha így érzed jól magad, akkor nem baj. Rossz barátnő nem vagy, csak nem legjobb, úgy értem nem az az örökké melletted, mindenhova, mindenhol típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!