Félek bemutatni a barátaimat egymásnak, normális ez?
Figyelt kérdés
volt már olyan hogy két különböző baráti társaságból való barátomat bemutattam egymásnak (csináltunk közös programot) és idővel azt vettem észre hogy olyan jóba lettek hogy engem teljesen elhanyagoltak, nem is találkozunk a mai napig sem, ettől tartva az új haverokat nem merem bemutatni a barátaimnak2013. szept. 22. 23:28
1/2 anonim válasza:
Az igazi barát nem lépne így le. Örülj neki, így legalább le tudod tesztelni ki a valódi barát.
2/2 anonim válasza:
Ezt nem azzal kell "megakadályozni", hogy távol tartod őket egymástól, hanem azzal, hogy olyan barát vagy, és olyanokat keresel, akit és akik nem akarnak így otthagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!