Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a ráknak eroltetik az 1...

Mi a ráknak eroltetik az 1 oras szunetet a munkahelyeken?

Figyelt kérdés
nov. 28. 05:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

De hisztis valaki,mert dolgozni kell. Most már nem az egy óra gond,hanem az egész napos munka.

Gondolom az iskolához is így álltál hozzá,ezért tartassz ott,ahol. Pedig ha tanultál volna...

Van egy tanácsom! Százalékoltasd le magad valami mentális betegséggel(tuti van ilyened),és nem kell dolgoznod.

nov. 29. 12:05
 22/33 A kérdező kommentje:
Nem aze mer dolgozni kell hanem aze mert feleslegesen veszik el az ember idejét
nov. 29. 12:14
 23/33 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem. Sőt, szerintem az a jó, ha van mondjuk fél óra ebédszüneted, de nem kell ledolgozni. Nálunk így van. 8-16 dolgozom, ebben van egy fél órás bőven elegendő ebédszünet, ennél kevesebb szerintem nem is lenne pratkikus.
nov. 29. 19:55
 24/33 anonim ***** válasza:
Milyen munkahelyeken erőltetik? Csak mert én még ilyennel nem találkoztam. Az én eddigi munkahelyeimen még a akkor is vágták a pofákat ha a jogosan járó fél órás szünetet kitöltöttük. A főnökök túlnyomó többsége azt várja el, hogy 5 perc alatt lapátold be az ebédet, aztán menj vissza gályázni kifulladásig.
nov. 29. 23:33
 25/33 A kérdező kommentje:

Hat ahol neztem szinte mindenhol

Munkaido 6-15

Munkaido 8-17

Ahol 2 muszak van ott 30 perc a szunet

3 muszakba nyilvan nem kell ledolgozni de ejszakazni nem akarok

Van olyan beosztas hogy 16:30-1:30

Az igen…

Csak az 1 muszakosokat ba**tassák az 1 ora szunettel

És ez nekik csaladbarat munkahely

nov. 30. 05:09
 26/33 anonim ***** válasza:
@28 Tanulj akkor valamit és válogathatsz. Amíg gyári gályázás az egyetlen opció, addig ez van.
nov. 30. 08:03
 27/33 A kérdező kommentje:
Tokmindegy hogy gyar vagy irodai munka a szunetet mindenhol le kell dolgozni programozo ismerosom mondta valamikor 10-12 orakat vannak bent
nov. 30. 08:07
 28/33 anonim ***** válasza:

Én nem munkahelyen dolgozom, eszembe nem jutna, hogy 1 órás szünetet tartsak, hacsak nincs valami konkrét dolgom.

Viszont egy embert sem ismerek akinek a munkahelyén 1 órás szünet van

nov. 30. 08:11
 29/33 anonim ***** válasza:
@30 Egyszer sem dolgoztam még le szünetet, pedig lassan 15 éve kezdődött a karrierem.
nov. 30. 08:12
 30/33 anonim ***** válasza:
Én 8 órát dolgozom, háromszor van szünetem. Kétszer 10 perc, meg egyszer 20 perc.
nov. 30. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!