Miért nyomnqk el a munkahelyen? Bármit mondok az nem jó maradjak csendben, aztàn meg rájönnek hogy de úgy kéne csinálni ahogy mondtam.
Folyamatosan aláznak beszólnak. Csendre intenek. Vagy nem érdekli, hogy munkában ugyféllel telefonban vagyok, azonnal mindent dobjak el mert neki pl bélyegző kell, fordítva ha én kérek vmit pl aláírást "jaj hagyjá má békén, majd"(es nem ír alá)
Kb mint a kutyával ugy bánnak velem.
Ha mondok vmit pl a szerződésben módosítani kell a dátumokat, de bejon más kollega elkezdenek simán beszélgetni én levegő leszek, es mehetek ki..
(Na ebbol botrány is lett mert beküldték rossz dáumozással mindenhova a szerzodes. És még rám akarták kenni.)
Karácsonyi csoportképet videot ugy csinálták hogy a szélén ne látszódjak bele. Mikor pl voltunk kb 7 en csak.
Meg stb.
Alapvetoen csenden udvarias illedelmes kedves vagyok. Amolyan "nyuszi". Már mindentől félek. Szorongásaim vannak ha aláírás kell. Vagy bàrmi.
Minden kontextust kicsavarnak arra hogy belém lehessen rúgni.
Főleg vezetők ilyenek. Azok generálják az egészet. Ezáltal kollegák se mernek velem"barátkozni", olyanokkal akiket a főnök "rugdos".
(Nyilván keresek másik munkát. Ezt hagyjuk.)
Mert látják, hogy nyuszi vagy
Minden munkahelyeden lesz ilyen, ha nem tanulsz meg kiállni magadért.
Erre pedig recept nyilván nincs. Ahhoz a traumáidat kell feldolgozni, leásni, hogy honnan jön, hogy nem mersz akár agresszívan is határt húzni, mitől félsz, mi lesz, ha visszaszólsz, nemet mondasz, stb. Hosszútávú önismeret kell(ene).
Keress más munkát.
Ha annyira fontoskodni akarsz munkában legyél vállalkozó és úgy csinálod, ahogy neked jó. Ha meg nem, akkor szádat befogod és azt csinálod amit a főni mond és ennyi. Nem is értem minek okoskodsz munkahelyen, majd a főni megoldja.
Nem fontoskodom, hanem a munkámat végezném. Nyilván nem poénbol kérek aláírást vagy szólok hogy a dátumokat még meg kéne határozni!
A munkámat végzem.
1. Ha meg felemelem a hangom akkor 3 an orditanak le.
Mivel én is ilyen embertípus vagyok megèrtelek,de hidd el mivel ilyen vagy ez más munkahelyen is előjönne ahol többen dolgoztok együtt.
Maximum annyit tudsz tenni,hogy ha másik munkahelyre mész kicsit tudod tudatosabban formálni a dolgokat az előző rossz tapasztalatokból.
Ha nem váltasz, akkor itt kell valamit csinálnod.
Vedd fel az amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten stílust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!