Mi a ráknak eroltetik az 1 oras szunetet a munkahelyeken?
Figyelt kérdés
nov. 28. 05:31
11/33 anonim válasza:
Nekem bruttó 8 óra a munkaidőm, maximum 1 órás szünettel, de a kutya nem nézi. Felnőtt ember mindenki, vannak teljesítendő feladatok, fogom tudni, hogy az adott napon 10 perc fél bele vagy 1.5 óra.
12/33 anonim válasza:
Mi H-Cs között 8 plusz fél órát vagyunk bent, akármikor ehetünk, én a reggelizést is bent töltöm, ellenben pénteken leszámoljuk a plusz fél órákat és 6 órában dolgozunk további plusz nélkül.
13/33 A kérdező kommentje:
Konnyu fizikai munka 6-15-ig
Lehetne 14:30-ig, 8-kor egy 10 perces szunet meg 12-kor egy 20 perces
De nem
Lehet hogy sok nikotinfuggo fa*szparaszt miatt akik nem birnak ki par orat a kiba*szott cigijuk nelkul
nov. 28. 09:07
14/33 anonim válasza:
Viszont ez nem lenne jó indok a cégtől, mert nálunk másfél óránként járnak ki a cigisek. Másik oldala lehet az éremnek, hogy mi nem vagyunk túlfizetve. De talán ti sem vagytok annyira.
15/33 A kérdező kommentje:
Maradjanak bent a cigisek 1 orat, aki nem cigizik az mehet haza
nov. 28. 09:14
16/33 anonim válasza:
Nálunk van aki kevesli, hogy olaszba 3-4 óra szünetet kapott.
17/33 anonim válasza:
Nagyon sok munkahelyen a napi 8h. alapból nem abból áll, hogy a 8h.-t fullkeményen dolgozd le, vannak közte is lazább, szünettel teli időszak. Oké, hogy ez nem igaz a tűzoltók-rendőrök-mentők esetében, de ott sincs minden másodpercben mentés.
18/33 anonim válasza:
A megnyilvánulásod a dohányosokról sokat elmond rólad. Én sem cigizem.
Léteznek olyan munkahelyek,ahol csak nem dohányzókat alkalmaznak. A mi városunkban pl 2 ilyen gyár is van,és éttermek stb ..
Menj ilyen helyre,ha nem tetszik. Vagy beszélj a főnökkel.
19/33 anonim válasza:
Nem tudom, de sokan nyavajognak amiatt is, hogy miért nincs szieszta, mint a mediterrán országokban.
Akkor most mi lenne jó?
20/33 anonim válasza:
A mediterrán országokban is csak ott van szieszta, ahol nagyon meleg van. Este pedig jóval tovább dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!