2/17 anonim válasza:
Nagyon szuper munkahelyem van, imádom a kollégáimat, jó a munkám, tényleg semmi okom a panaszra, de nem szeretek bejárni, az életem nagy részét itt tölteni. Nincs már sok nekem a nyugdíjig (5 év), de mostanában mintha még jobban utálnék bejárni. Úgy érzem, már eleget vett el az életemből a munkahelyem, most már nagyon szeretnék pihenni, otthon lenni, reggel kényelmesen felkelni, kávézni, nyugiba tölteni a napomat, ellátni a háztartást, élvezni a nyugdíjas éveket.
3/17 anonim válasza:
Nagyon hálás vagyok ezért a munkahelyért, mert végre nem gyomorgörccsel járok dolgozni, nem utálnak a kollégáim, tudok fejlődni, és megbecsülnek a munkámért. Rugalmasak érkezés és távozás szempontjából, a munka mennyisége nem megterhelő. Nem régóta dolgozom itt, így előfordul, hogy izgulok vagy idegeskedem egy-egy új kihívás előtt, de ez idővel biztosan enyhül.
4/17 anonim válasza:
Nagyon, imádom a szakmámat, és vállalkozóként senki hülyeségéhez nem kell igazodnom, csak a sajátomhoz (bőven elég az is), nekem így tökéletes.
5/17 anonim válasza:
Nekem NAGYON erősen hullámzó. Hibrid munkarendben vagyok, egy hét home office, egy hét iroda.
A bejárós héten utálom kb az életemet is, csak túl akarok élni péntek délutánig.
A h.o. hetek viszont nagyon kellemesek, olyankor szeretek dolgozni.
Magát a munkát és a csapatomat szeretem, de az iroda egy lepukkant putri, ráadásul napi 4 óra ingázás a bejárás, ezért utálok annyira bejárni.
6/17 anonim válasza:
Én most éppen ideges vagyok. Az irodában vagyok. Fél órája voltam a wc-n és megint nagyon kell pisilnem, de nem merek kimenni, mert lógósnak fognak hinni hogy ennyiszer kimefyek az irodából. Viszont már nagyon kell, másra sem tudok gondolni...
7/17 anonim válasza:
Nem érzem rosszul magam, de a munkámat nem szeretem. Sajnos más, inkább nekem való részlegre nem tudnak áthelyezni, úgyhogy itt fogom hagyni. Sajnálom, mert félek, hogy milyenek lesznek a kollégák, sajnos kijutott nekem szemetekből is korábban.
8/17 anonim válasza:
Persze itt mindenki egy irodában ül vagy otthon, alig csinál valamit. A fizetésük pedig fél millió vagy több.
9/17 anonim válasza:
Az irodába járós napokat én se szeretem, utálom a reggeli dugót/buszra várást/akármit. Otthonról jó dolgozni.
10/17 anonim válasza:
Jajj 6-os le kell szarni az ilyet, képzeld én call centerben dolgozom, ahol szigorú szünet szabályok vannak, de jeleztem a főnöknek, hogy nekem ennél többször kell pisilnem, mint amennyiszer mehetnék. Megengedte. Amúgy megértelek, előző helyemen pletykálták, hogy IBS-em van, annyit megyek, közben csak pisilek. Egy mosdózás két perc, ne vigyél telefont és máris nem fognak lógósnak titulálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!