11/17 anonim válasza:
Köszi 10, így hogy írtál, megpróbáltam. Telefon nélkül kimentem, hamar vissza is értem, senki nem mondott most semmot. Ezért irigylem a home officeosokat, ők csak felállnak otthon és kimennek, mindegy hogy hányszor.
12/17 anonim válasza:
Miért “alig csinál valamit”, aki irodista?
13/17 anonim válasza:
11~ Nem feltétlenül igaz. Nálunk kötetlen szabadság van az irodában, ellenben az egyik korábbi főnök folyamatosan ellenőrizte a home office-t. Ha valaki feltűnően keveset vagy akár sokat csinált, akkor rákérdezett a napjára. Most már nincs folyamatos HO nálunk, csak nyomós indokkal és igazgatói engedéllyel.
14/17 anonim válasza:
13. Az miért baj, ha túl sokat csinált? :D
15/17 anonim válasza:
Is-is.
Részmunkaidőben dolgozom mesterképzés mellett. Egy nagyon összeszokott csapatba kerültem be, akikkel bár (szerintem) kellemesen megvan az összhang, jól is érzem magam, mégsem mindig az igazi (a köztünk futó kommunikáció darabos tud lenni, nem nagyon kapok visszajelzést, finoman szólva). Pedig a főnök utalt már rá, hogy lenne rám igény a szerződésem lejárta után is.
Hiába változatosak és színesek a feladataim, mégsem érzem azt, hogy ez az a hely, ahol szívesen elhelyezkednék valóban hosszútávon.
16/17 anonim válasza:
14~ Csak furcsa volt neki, hogy mi történt vagy más napokon miért nem. :D
17/17 anonim válasza:
Nem és nem. Mo.-n ez nagyon jellegzetes dolog amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!