Meg vagytok elégedve a munkahelyetekkel ? Szívesen jártok dolgozni ?
Figyelt kérdés
2023. szept. 29. 17:46
1/13 anonim válasza:
Voltaképpen igen. 4 éve vagyok itt, soha nem kellett gyomorgörccsel mennem, ha már muszáj munka alapú jövedelemből élnem, akkor itt jó helyen vagyok. Szívesen megyek-e? Végülis igen, bár 4 év alatt simán rutin lett ez is és nyilván jobb dolgom is lenne, de elvagyok vele.
4/13 anonim válasza:
Nem.
Egy patkány a török munkaerőkölcsönző pincsikutyája.De ezt el kell viselnem,amíg a nyelv nem megy normálisan.Ez a legnagyobb motivációm a nyelvtanulásra jelenleg.Egyébként a munkával nincs probléma.
5/13 anonim válasza:
Én igen.Egy angyal a főnök.Munkatársak rendesek. A takarítő nő bunkó, de őt mindenki utálja köztük én is.
6/13 anonim válasza:
is-is, van ennél rosszabb hely is, meg jobb is biztos.
7/13 anonim válasza:
Nagyjából meg vagyok elégedve, de azért azt nem mondanám hogy szívesen járok be, mert sokkal jobb programot is el tudnék képzelni. :D
8/13 anonim válasza:
A munkámat abszolút szeretem. Kollégákat nem mindig. Van egy hülye, aki feszt gyártja a feszkót.
9/13 anonim válasza:
Most épp irodai aktatologató vagyok. Nem túl kielégítő, de legalább nem is stresszes annyira.
10/13 anonim válasza:
Utálom. Nem. Egyszerűen nincs lehetőségem váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!