20-30 év körüliek, nektek is nehéz normális munkahelyet találnotok ahol hosszú ideig is szívesen dolgoznátok?
Mert irigyek azok akik nem tudnak pár hónapnál többet 1 munkahelyen megmaradni.
Én 33 éves vagyok és még csak a 3. munkahelyemen vagyok
Nehéz volt.
31 vagyok, én is elfogyasztottam jó pár munkahelyet, mire találtam egyet, ami tetszik, jó is, fizetésben is korrektek.
Igen az volt. Elfogyasztottam 8 munkahelyet majdnem 10 év alatt, ebből az utolsó volt, aminél már 6. éve vagyok, de a tököm kezd tele lenni a céges marhaságokkal.
Mellette fut a vállalkozásom. Még kell egy kis idő, hogy csak az legyen és soha többet alkalmazotti lét.
Önállóként (nem szülői házban élve) élettárssal nehéz, muszáj egymáshoz alkalmazkodnunk, különben sosem látjuk egymást (akkor meg minek együttélni).
Én 40 éves vagyok már, de eddig 5 év volt a max egy munkahelyen, az átlag meg ilyen 8-16 hónap.
Sosem voltam 4 hónapnál tovább munkahely nélkül.
Féltestvérem 52 éves nő, második válásánál tart, és egész életében ugyanott dolgozott eü vállalkozóként.
Szóval vagy karriered van, vagy magánéleted, vagy egyik se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!