20-30 év körüliek, nektek is nehéz normális munkahelyet találnotok ahol hosszú ideig is szívesen dolgoznátok?
"ami tetszik, jó is, fizetésben is korrektek."
Ja...
De meddig...
Jön egy "válság" vagy rendelet, aztán egyből fordul a kocka.
Majd közlik veled, is, hogy bocsi, neharagudj, de muszáj visszajelentenünk minimálbérre, vagy bérminimumra, esetleg 8 órából 4 órásba különben nem tudunk megtartani jövőre...
Nem tudom, nem kerestem ezt a helyet 20-30 éves koromban. A kereséskor csak fizetés motivált és hogy még tudjam szervezni a következő nyári "tuti siker" ötleteket.
Ezért kb. évente elfogyasztottam egy céget.
Aztán az élet rákényszerített, hogy ezt a céget keressem.
Azt hiszem 3 éve megtaláltam de el is dobtam magamtól most nyáron. Visszatértek a régi nagy ötletek.
Most méginkább kényszerből kezdtem a munkát egy helyen és paradox módon, először életemben úgy érzem itt megbecsülés, van perspektíva, érdemes maradni.
34 vagyok.
A 24 évesek picsognak, ki vannak égve, legszivesebben váltani akkor, bujják a linkedint.
Megértem.
Ahogy az idősebb kollégáimat is, a régebbi cégeknél, akik úgy tettek, mint én most.
Félrenézek, dolgozok :)
Közben pedig valódi hálát érzek, olyan helyen, időbeosztásban, munkakörben dolgozom, ami 4-5 éve még csak álom volt számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!