Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez minden munkahelyen így...

Ez minden munkahelyen így van, vagy ez nem normális?

Figyelt kérdés

amit én tapasztaltam az első munkahelyemen, hogy az idősek békén vannak hagyva, és nagyjából minél fiatalabb valaki annál inkább próbálják leterhelni, sürgetni, sokkal szigorúbban vesznek mindent mint az idősektől. nem a segítségről beszélek, mert nyilván ott segítek az idősebb kollégáknak ahol tudok, inkább a lelki terhelésről, hogy a felsőbb vezetők bevonnak minden hülyeségbe ami nem is az én területem. a másik dolog, hogy egy fiatal kábé akkor ér bármit ha túlórázik és a munkának él, illetve az a terve hogy felfele törekedjen, egy nyugodt, békés dolgozó aki nem törekszik látványosan felfele hiába dolgozik kiválóan mert ha nem kínlódik látványosan a munkában és nem harcol a magasabb pozícióért akkor nem is dolgozik. amikor én jelentkeztem már első héten mondta az egyik főnök, hogy XY milyen jó alapanyag, persze ez vicc de halál komolyan úgy éreztem magam mint egy tárgy. én olyan helyen dolgozom ami hivatás, nem tervem előrelépni mert nem papírmunkát végezni jöttem ide, hanem emberekkel foglalkozni.

ezek így működnek a munka világában, vagy az én munkahelyem ilyen defektes?

2021. dec. 21. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
A te munkahelyed defektes.
2021. dec. 21. 21:40
 2/4 anonim ***** válasza:
38%
Igen sok helyen így megy ez ,mert úgy az idősebbek jobban kiállnak magukért.
2021. dec. 21. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Én is ezt tapasztaltam Magyarországon, hogy a munkahelyeken időskultusz van. Minél idősebb valaki, annál kevesebbet várnak el tőle, volt, akinek már orvosi vizsgálaton sem kellett megjelennie..
2021. dec. 21. 23:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem csak arra jellemző, hogy idősebb valaki, vagy sem.

Még úgy is van különbség, hogy szinte egykorúak, de ki van a cégnél régebb óta.

Ne izgulj! Régen is ez volt...

2021. dec. 22. 04:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!