Teljesìtmény központú munkahelyen szìvesen dolgoznátok?
Nem. Mert kevés helyen vannak meg a szükséges eszközök és a feltelek hozzá.
"A kérdèsem arra irànyul, hogy ha sokat várnak el tőled, vagy te magadtól, a főnöktől nem kapnál értèkelést, akkor ugyanúgy folytatnàd-e a tevèkenységedet a mindennapok során? 35/N"
Napi 1200 darabért is 218.000 a bruttóm és napi 1410 darabért is 218.000 a bruttót kapok. Van havi 12.000 nettó teljesítménybónusz = napi 600Ft.-ért nem izzadok meg. Nem is lehet mindennap szinten tartani az 1200-as darabszámot. Valamikor csak napi 400 darab készül el. 1 alkalommal is nincs meg az 1200 darab már ugrott a havi nettó 12.000. Már csak havi nettó 9.000-re lehet számítani.
Ezért nem fogom magam lefárasztani. Nincs motiváció!
Többi munkatárs mit ismer el rajtam nem érdekel, de ahogy elnézem őket sem érdekli ki mit gondol róluk a teljesítményükkel kapcsolatban.
33/F
Én mindig is teljesítmény alapon voltam fizetve. Nekem ez a normális. A "főnököt" soha nem érdekelte, hogy mikor megyek dolgozni, mikor fejezem be, hány órát dolgozok. Előléptetés is csak és kizárólag előre jól meghatározott szabályok alapján történtek. Soha nem volt olyan, hogy valakinek a szubjektív megítélése alapján alakult a fizetésem. Mindent jó előre ki lehetett számolni.
Ebben az a jó, hogy a munkatársakkal soha nem voltak konfliktusok, nincs kiközösítés, visszahúzás.
Van ennek egy hátránya is: mindig nagyon hajtom saját magamat, jobban, mint egy főnök.
Tudom, hogy ezt nem lehet kivitelezni minden munkakörben, de jó lenne erre törekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!