Éreztétek már azt hogy tudásotok alapján semmi keresnivalótok nem volt a munkahelyen és csak szerencsével vettek fel?
Az én munkahelyem tele van ilyen emberekkel, csak ők azt hiszik, hogy hú de nagy valakik lettek.
Kérdező, szerintem veled semmi baj nincs, csak még kezdő vagy, és ez ilyen érzésekkel jár.
Amint kapod a feladatokat, egyre jobban belejossz, és nem lesznek ilyen gondolataid.
Sok sikert kívánok. 😊
Én semmit nem tudtam a szakmáról, amikor interjúzni mentem a mostani munkahelyemre. Releváns tapasztalatom nem volt, előtte a szakmáról még csak nem is hallottam, utánajárással kerültem képbe, hogy mi a francokat is kéne csinálnom, ha felvesznek, így interjún már tudtam, mi a szitu. A szakmát amúgy nem igazán oktatják sehol, munka során tanulja meg az ember.
Azért vettek fel, mert a korábbi főnököm olyan ajánlólevelet írt, hogy megszólalt és nem volt jobb jelölt.
Amúgy beletanultam hamar a munkába, a mostani főnököm is meg van velem elégedve.
Te se izgulj, azért vagy ott, hogy tanulj is. Ha szereted és lelkes vagy, akkor majd ügyesebb leszel.
Én csak olyan helyzetben voltnam, hogy azt hitték, nem értek semmihez, mert nem vagyok egy nagy szájú valaki, illetve akkor kerültem ki az egyetemről és csak pár hónapos gyakornoki tapasztalatom volt. Később ezt el is ismerte a főnököm és hogy pozitívan csalódott bennem.
Utána egy másik munkahelyen egy idősebb új főnöknő hasonlóakat mondott, mert közel a 30-hoz mégis inkább 22-23 évesnek nézek ki és azt hitte még pályakezdő vagyok.
A helyedben, ha így érezném örülnék, hogy eddig nem vették észre, és próbálnám összekapni magam, felszedni minden tudást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!