Miért van ilyen aránytalan munkaelosztás egyes munkahelyeken?
Figyelt kérdés
Az egyik dolgozónak minden nap estig kell dolgoznia reggeltől, a másiknak, aki elvileg szintén 8 órás, alig kell dolgoznia 3-4 órát, vagy annyit sem.Persze a fizetés mindenkinek ugyanannyi, aki minden nap estig dolgozik, ugyanannyit kap, mint aki alig dolgozik. Mi lehet ennek a hátterében, akiknek többet kell dolgozniuk sokkal, mint másoknak, miért tűrik el ezt?nov. 24. 15:55
1/5 anonim válasza:
Nem egyformán képzettek, aktívak, megbízhatóak az emberek és szokott játszani a rokoni, ismerősi faktor is.
2/5 anonim válasza:
Igazságtalan az élet. Az én munkahelyemen van egy csaj, aki megkapta a legjobb helyet, legjobb főnököt. Egész nap döglik, mobilozik, azt sem tudja kivel beszélgessen. Sokan, köztük én is, pedig 2 ember helyett dolgozik egy rakás szar helyen. Főnökből is a legocsmányabbat kaptak, de mondtam hogy felmondok, ha nem raknak el tőle. Szerencsére már le lett cserélve
3/5 anonim válasza:
Nálunk reggel elkezdenek bagózni, utána kávézni, majd újra bagózás ebédig.
Utána szieszta, telefonálgatás rokonoknak, majd kávé +bagó 4 ig, akkor kezdenek el dolgozni és jönnek, hogy segítsek nekik mert nagyon el vannak havazva.
Azért vannak lemaradva mert egész nap rejszoltak amíg dolgoztam.
Munkaidő lejártával 5kor eldobok mindent és megyek haza.
Teljesen hidegen hagy amikor ez után másnap jönnek, hogy miattam kellett 8-9ig maradniuk mert segítség helyett leléptem.
5/5 anonim válasza:
Ahogy 4 írta azt a lovat ütik, amelyik húz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!