Jogos hogy emiatt a munkaügyre akar menni a kolléganőm, mi lesz ebből?
Figyelt kérdés
42 éves férfi vagyok és van egy új 25 éves kolléganőm nagyon csinos nagyon vonzó nő, egy irodában ülünk ketten nagyon jól érezzük magunkat sokat nevetünk, pénteken munkaidő vége előtt így nagyon felizgultam rá, igen nagyon kihívó csinos ruhában volt, emiatt elkezdtem a lábát simogatni ő erre semmit nem szólt utána elkezdtem mélyebbre menni a kezemmel a szoknyája alá egy-két percig még ezt is hagyta utána hirtelen ingerülten felugrott hogy ennek lesz még következménye és megy a hr-re, de ha ezt nem akarta akkor miért hagyta?júl. 7. 10:37
21/50 anonim válasza:
Na tessék, már frigid is az a szerencsétlen lány mert nem fekszik le a kollégájával aki az apja lehetne. Elképesztő
23/50 anonim válasza:
Napi perverz, a kamu kérdésével.
Ja, persze, vasárnak délelőtt jut eszedbe ezt megkérdezi...
24/50 A kérdező kommentje:
22. Igen 6 éve ...
júl. 7. 11:02
25/50 anonim válasza:
Ne csodalkozz
:) aki 30 éves koráig képtelen egy hosszútávú kapcsolatra, annak már normális kapcsolata soha nem is lesz.
26/50 A kérdező kommentje:
23. Igen mert holnap hétfő és egy kicsikét izgulni kezdtem
júl. 7. 11:16
27/50 anonim válasza:
Nyugi, a börtönben nyúlkálhatsz. Nem kell izgulni amiatt, hogy nem lesz partnered.
28/50 anonim válasza:
"Szerintem jól keresek 300 a nettóm"
LOL
29/50 anonim válasza:
Alapbol santit a story, de a 300 ezres fizuddal nagyon lebuktal. Igy vasarnap unatkozva.
De tegyuk fel hogy igaz... Ennel kevesebbert rugtak ki a munkatarsam.
30/50 anonim válasza:
Nem sántít a sztori. Kormányablakban az én nagynenim is kb 300at visz haza az Alföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!