Nehezebb elhelyezkedni úgy, ha minimum fél évig, vagy akár 1 évig is, de munkanélküli szeretnék lenni, és csak utána elhelyezkedni?
#3: nem mindegy az sem, mivel töltöd.
Én annak idején több mint egy évet vegetáltam egy felszámolás alatt lévő cégnél, örök home office-ban úgy, hogy alig volt munka. Egyszerűen nem vettek fel sehova.
Egy idő után már komolyan elkezdtem aggódni amiatt, hogy annyira elszoktam a rendes munkától, hogy sosem leszek már képes normális munkahelyen meglenni (szerencsére az élet megcáfolt). El tudom képzelni, hogy a toborzóban is felmerül ez. Más kérdés, hogy ha bizoyíthatóan fejlődtél emberileg ebben az időszakban.
Kedves 5ös, na igen, ettől félek én is. Ezek szerint ez valós probléma lehet. Azzal szeretném eltölteni azt az időt, hogy az itthoni dolgaimat mind rendbe tegyem, fizikailag kicsit összeszedjem magam, edzőterembe járjak úgy, hogy nem kell rohanni, valamint pihenni is szeretnék eleget, és élvezni egy kicsit az életet. Ezt megengedhetem magamnak 1 évig bőven, de nagy "cumi" lenne, ha ez miatt aztán sehova se vennének fel, mert volt évem, amikor csak élveztem az életet munka nélkül.
Lehet, érdemes lenne közbe egy szakmát, vagy nyelvvizsgát letennem, ami érdekel is, csak hogy nehogy ebbe a helyzetbe kerüljek? Vagy ez hülyeségnek hangzik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!