Normális hogy nem tudok elhelyezkedni?
Nem tudok elhelyezkedni, pályakezdő 22 éves fiatal vagyok, de akárhova küldöm el az önéletrajzom, nagyban tesznek rá és legtöbb helyen az a baj hogy pályakezdő vagyok, de kérdem én mégis hogy legyen tapasztalat ha senki nem alkalmaz. Kész vicc ez a helyzet. Fél éve várom várom a munkát a szakmában, semmi megkeresés ezen indokok miatt...!
Végzettségeim:
-) Érettségi
-) Gépi Forgácsoló
-) Cnc Gépkezelő
-) Cad Cam informatikus
Más is jár/járt így?
22/F
Pedig ezzel azt mondjak konnyu elhelyezkedni, tele vannak az allaskereso portalok vele, probalkozz tovabb. Szerintem nagyobb cegekhez add be, ahol nem egyedul leszel, es tudnak segiteni az elso idokben. De lehet nem is az a baj, hogy palyakezdo vagy, csak rafogjak.
Oneletrajzod jol meg van irva, osszeszedett, atlhathato? Csatolj melle egy kis formalis "bemutatkozo" levelet, hogy mennyire erdekel a munka, precizen, megbithatoan dolgoznal, kuldj regebbi vagy vizsga munkaidrol kepet, hatha felfigyelnek ra.
En okjs képzésen végeztem a forgácsolót is és a cnct is. 1 hétre rá lett munkám. Nemtudom hol laksz, de nagyobb városokban biztosan van lehetőség.
Annyi a lényeg, hogy elsőre valami egyszerűbb lehetőséget kell keresni.
Első helyemen csak darabot kellett cserélni, lapkát cserélni, meg mérni a kész munkadarabot. Ott le dolgoztam másfél évet, közbe tanultam, érdeklődtem a nagyobb tudású kollegaktol, aztán mindig rám bíztak újabb feladatokat.
Most már önállóan programozok egyedi gyártásban és szeretem.
Ez sajnos nem olyan szakma ami azonnal jól fizet szerintem 😉
Kiartast ✌️
Én sem tudok jelenleg pályakezdőként elhelyezkedni.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!