Mi a véleményetek az olyan munkatársról, aki mindent ki akar szedni belőled, viszont ő szinte semmit sem árul el magáról?
Sem neki, sem másmilyen kollégának nem mondok el olyat, amit magamtól nem akarok.
Volt már ilyen kollégám, aki mindent tudni akart, leszereltem.
2-es vagyok.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: a véleményem, hogy az ilyennek nem lehetnek túl tisztességes szándékai. Normális ember nem faggatózik, tiszteletben tartja a másik magánéletét.
Gondolom egyenlőre csak gyűjti az infókat, ha kell, előveszi őket. A pozitív meglátás: esetleg tetszel az egyik munkatársnak és neki érdeklődik.🥰
Bármit, amit mondasz, később felhasználhatja ellened. Kiszínezheti hazugságokkal.
Nem szabad kitárulkozni egy munkahelyen. Csúnya vége lehet.
Őszintén szólva nem kizárt az sem ,hogy besúgó a személy.
Engem munkahelyeken szívattak már meg ezerszer.
Néha úgy ,hogy még ki is rugtak ,ami miatt ,hogy engem megszívattak.(Ezt úgy csinálták ,hogy bele kontárkodtak szándékosan a munkámba én pedig nem tudtam bizonyítani a főnöknek ,hogy nem én voltam az.)
Ha jót akarsz magadnak akkor egyik munkatársadnak sem mondasz el magadról semmit ,mert 4ből legalább 2 kifog veled szúrni valamilyen formában.
Én nem ajánlóm a munkahelyi ismerkedést.
Ott a harc a túlélésért megy az információ pedig hatalom a hatalmat pedig emberek ellen fordíthatják illetve hatalmat gyakorolhatnak az információkkal feletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!