Melyik irodai állást választanád? - Helyben, nettó 170 ezerért, átlagos munkakörnyezet (munkatársakkal elvagy). Vagy 1 órányi utazásra, nettó 500 ezerért (munkatárs nincs), de a főnök rád akar hajtani.
Jelenleg az első állásom van, de egy volt iskolatársam felajánlotta a második lehetőséget, mert tetszem neki, és rám akar hajtani...
Hogy mennyire van szükség a "munkámra" azt nem tudom, de szexről nincs szó (tehát nem azért fizet).
Mutatta a könyvelését, a havi 500 őt nem érdekli, belefér veszteségbe (a tavalyi 27 milliós nyereségből feltételezem).
Igazából az a kérdés, hogy a +330-ért elviselnéd, hogy a főnököd rád akar hajtani? (Nem fogdos, nincs alpári stílusa, normális. Csak bókol, mondja a dumáját, győzköd, hogy menjek el vele Barbadosra nyaralni, meg ilyenek.)
Ja, és amúgy van barátom, akivel jól elvagyunk.
30/N
Azt mondod rád akar hajtani, elfogadod az állást és megmondod neki, hogy ne hajtson rád.
Probléma megoldva.
"elfogadod az állást és megmondod neki, hogy ne hajtson rád" Viccelsz ugye?! Ha nem esett volna le, hiába mondanám meg neki, mert 5 perc múlva ha beszélek vele, ismét mélyen a szemembe nézve bólogatóan mosolyogna... megdícsérné a hajam, ruhám, stb.
"gigavállalat hogy a havi 500 ne érdekelje" Nyilván nem 500, mert más se dolgozna ingyen, gondolom kb 250 lehet a különbözet.
Egyszerű kis cég, van a tulaj, meg ő (hogy milyen arányban osztoztak a 27-en, azt nem tudom), de a melósok ebből nem kaptak.
4
Az, hogy a párommal szívesen mennék, az nem jelenti azt, hogy a főnökömmel is. Annyi pénzünk viszont nincs, hogy a párom is jöjjön (titokban) harmadikként...
6
Igen, van barátom 8ahogy a kérdésben írtam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!