Melyik irodai állást választanád? - Helyben, nettó 170 ezerért, átlagos munkakörnyezet (munkatársakkal elvagy). Vagy 1 órányi utazásra, nettó 500 ezerért (munkatárs nincs), de a főnök rád akar hajtani.
Jelenleg az első állásom van, de egy volt iskolatársam felajánlotta a második lehetőséget, mert tetszem neki, és rám akar hajtani...
Hogy mennyire van szükség a "munkámra" azt nem tudom, de szexről nincs szó (tehát nem azért fizet).
Mutatta a könyvelését, a havi 500 őt nem érdekli, belefér veszteségbe (a tavalyi 27 milliós nyereségből feltételezem).
Igazából az a kérdés, hogy a +330-ért elviselnéd, hogy a főnököd rád akar hajtani? (Nem fogdos, nincs alpári stílusa, normális. Csak bókol, mondja a dumáját, győzköd, hogy menjek el vele Barbadosra nyaralni, meg ilyenek.)
Ja, és amúgy van barátom, akivel jól elvagyunk.
30/N
Jó hogy az 500-at, mindenki azt választaná! Nálunk 200 körüli a nettó, és a főnök egy idegbeteg idióta, aki állandóan ordít valamelyikünkkel, hogy x miért van betegszabadságon, y miért nem csinálta meg a feladatát. Na ehhez képest itt megvan az 500, és mellé kedvesen, mosolyogva csóválnám a fejem a főnöknek, ha a hülyeségeit mondja!
28/N
Egykorúak vagyunk, én fixen tudnám mit válasszak..
Annyiban árnyaltabb, hogy én Pesten könnyebben találok normális bérért munkát, 170-ért se mennek be már dolgozni ennyi év tapasztalattal.
De az ismerősöd villogtatásával is megütheted a bokádat, ezt kalkuláld bele. Ha nagyon kell a pénz és emiatt gondolkozol, hívd fel és uljetek be vhova átvészelni. Előre szólnék h van párom és nem ismerkedem (egyébként főnökkel tényleg NEM!...). Eszméletlen sz.ár helyzetekbe tudsz ám kerülni, ha a főnököddel kavarsz.
Egyáltalán tudod hogy dög veled viselkedni munkában, ha folyton lepattintod, pedig ezért vett fel??. Könnyen lehet, hogy az egója miatt Sza.rá leszel szivatva majd vagy te mondasz fel vagy o neked.
Szóval h a pénz miatt vacillálsz: Én csakis minden részletet az eszembe előre korrekten, a párod az is beleértve és hogy mire számítson, te more szamitsal stb. Ha ezt megérti e a így is fel akar venni ok.
De nekem az is fura h azt írod csak neked fizetne ennyit? Nem gyanús h nem a 2 szép szemed akarja majd bent nézegetni?
Nem tudom, hogy most teszed a 20 éves naiv Tini lány szintjét, vagy tényleg nem érted a helyzetet.
A helyzet adott, és itt te döntesz, a te életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!