Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogos hogy emiatt a munkaügyre...

Jogos hogy emiatt a munkaügyre akar menni a kolléganőm, mi lesz ebből?

Figyelt kérdés
42 éves férfi vagyok és van egy új 25 éves kolléganőm nagyon csinos nagyon vonzó nő, egy irodában ülünk ketten nagyon jól érezzük magunkat sokat nevetünk, pénteken munkaidő vége előtt így nagyon felizgultam rá, igen nagyon kihívó csinos ruhában volt, emiatt elkezdtem a lábát simogatni ő erre semmit nem szólt utána elkezdtem mélyebbre menni a kezemmel a szoknyája alá egy-két percig még ezt is hagyta utána hirtelen ingerülten felugrott hogy ennek lesz még következménye és megy a hr-re, de ha ezt nem akarta akkor miért hagyta?
júl. 7. 10:37
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
9. Nem, egyértelmű jeleket, megsimogatott, meg így mosolygott rám.. egy férfi érzi azt hogy mi van a nőben
júl. 7. 10:53
 12/50 anonim ***** válasza:
82%
Aha, oké na takarodj. Egy "férfi" érzi xD. Úristen, te nem férfi vagy, te egy kezdő erőszakoló. Egy férfi nem így viselkedik, ahogy te.
júl. 7. 10:55
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha adott is jeleket (amit erősen kétlek) akkor sem úgy kezdjük az ismerkedést hogy benyúlunk a bugyijába. Ezt 42 évesen nem tudod még?
júl. 7. 10:56
 14/50 A kérdező kommentje:
13. Ez a szexröl szólt nem barátnőt akarok
júl. 7. 10:57
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan rakd múlt időbe a "kormányhivatalban dolgozok"-ot. Mivel ő az áldozat, és nyilván nem fog egy légtérben dolgozni az erőszakolójával, téged fognak elpakolni vagy küldeni.

(ha igaz egy szó is ebből)

júl. 7. 10:58
 16/50 anonim ***** válasza:
100%
14: akkor menjél prostihoz, azt erdemled.
júl. 7. 10:58
 17/50 anonim ***** válasza:
100%
Bár ki tudja, hogy abból a "fizetésből" telik e prostira 🤪🤪🤪
júl. 7. 10:59
 18/50 A kérdező kommentje:
15. Nyilván áthelyeznek másik irodába de ezzel nincsen baj, jó is ez mert egy ilyen frigid nővel nem szívesen fogok együtt dolgozni..
júl. 7. 10:59
 19/50 A kérdező kommentje:
17. Szerintem jól keresek 300 a nettóm
júl. 7. 11:00
 20/50 anonim ***** válasza:
100%

"egy férfi érzi azt hogy mi van a nőben"

. Akkor most csak homokszem került a gépezetbe?

júl. 7. 11:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!