Miért nem találok munkát? Már nagyon el vagyok keseredve, mi bennem a hiba?
36 éves nő vagyok, érettségim, vendéglátói, szociális gondozó és ápoló és pedagógiai asszisztens vègzettségekkel rendelkezem.
Van B kategóriás jogosítványom és ECDL vizsgám is. Nyelvtudásom ami gyengébb ( angol alapfok) Számos területen van tapasztalatom többek között kereskedelem, adminisztráció.
Külső megjelenésem ápolt és rendezett.
Egy gyermekem van.
Szexuális jellegű és mlm kivételével minden munkalehetőség érdekelne.
Nemtudom már mi bennem a hiba, a sok felesleges járkálás a munka után, a rengeteg kudarc csak elveszi az ember maradék önbizalmát… nemtudom mihez kezdjek/ mit változtassak.
Hogyan keresed a munkát? Vársz a hirdetésre, és ami tetszik, küldöd az önéletrajzot?
Én amíg alkalmas voltam az alkalmazotti létre, nem csak így csináltam, mert egy hirdetésra hatszázhúszan jelentkeznek. Más is képzett, más is megfelel, jól ápolt, más is fiatal.
Én olyan helyekre is beküldtem az önéletrajzot, ahol egyáltalán nem kerestek senkit, nem volt hirdetés, de mégis úgy gondoltam, hogy oda megfelelnél, aztán majd jelentkeznek.
Plusz az álláshirdető oldalakat megkerülve, konkrétan a cégnek írtam személyesebb hangvételű motivaciós levelet, nem pedig a karrier oldalakra. Mindig sikerrel jártam. Persze ott is volt, hogy köszönik, de a karrieroldalon kell jelentkezni, de akkor is több esély van így a "mai világban".
Köszönöm a válaszokat, igyekszem sorban válaszolni.
2 Bács- Kiskun megyei városban lakom. Tanulom igen.
3 Sok helyre be sem hívnak, hiába adott a végzettségem, tapasztalatom oda.
4 Csak műszakba vennének fel, éjszakást pedig nemtudok vállalni gyerek mellett.
6 Keresek úgymond önállóan is, ahogy Te is írtad, ahova gondolom, hogy megfelelnék ès szeretnék jelentkezek nem csak konkrèt hirdetésekre.
Köszönöm aki biztatott. Sajnos augusztusban már egy Ft nem sok annyit nem kapok majd, így sürgős lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!