Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem találok munkát? Már...

Miért nem találok munkát? Már nagyon el vagyok keseredve, mi bennem a hiba?

Figyelt kérdés

36 éves nő vagyok, érettségim, vendéglátói, szociális gondozó és ápoló és pedagógiai asszisztens vègzettségekkel rendelkezem.

Van B kategóriás jogosítványom és ECDL vizsgám is. Nyelvtudásom ami gyengébb ( angol alapfok) Számos területen van tapasztalatom többek között kereskedelem, adminisztráció.

Külső megjelenésem ápolt és rendezett.

Egy gyermekem van.

Szexuális jellegű és mlm kivételével minden munkalehetőség érdekelne.

Nemtudom már mi bennem a hiba, a sok felesleges járkálás a munka után, a rengeteg kudarc csak elveszi az ember maradék önbizalmát… nemtudom mihez kezdjek/ mit változtassak.

júl. 3. 07:42
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

#20:

Igazad van tényleg kihagytam, de azt odaírtam hogy "sorolhatnám még...."

Ja és ha van 10 szakmád abban is legyen mindegyikben több éves tapasztalatod. Annyi élethelyzet van, és gyakorlatilag mindegy melyik korosztályhoz tartozol, valahogy megszívat a munkáltató vagy az állam. Mintha tényleg az lenne a cél hogy a normális értékrenddel rendelkező, dolgozni akaró embereket ellehetetlenítsék.

júl. 3. 11:01
 22/35 A kérdező kommentje:
21 Sajnos én is ezt érzem, valahogy hiába akarok tudok is dolgozni, nem kell.
júl. 3. 12:12
 23/35 anonim ***** válasza:
Hajlandó lennél költözni a gyerekkel együtt, hotelbe, vezetőnek? Nem tudom, be van-e töltve már az állás, ha érdekel, megkérdezem, és privátban megírom.
júl. 4. 13:47
 24/35 anonim ***** válasza:
Bocsánat, most olvasom, hogy nem tudsz költözni. Tényleg teljesen lehetetlen?
júl. 4. 13:52
 25/35 anonim ***** válasza:
Sok gyár van ahol lehet állandó délelőttösnek vagy kétműszakosnak lenni. Le van nézve, tudom, de ki lehet fogni jó helyeket ahol könnyű munkát végez az ember és viszonylag lazán veszik a szabályokat. Otthon, szabadidőben meg lehet kultúrát fogyasztani, új ismeretekre szert tenni, tanulni, satöbbi. Mert az a helyzet, hogy elvárás az marhára megy, de adni cserébe tiszetességes fizut meg egyáltalán emberszámba venni a másikat már derogál. S ugyan úgy, ha nem jobban szívatják az embert mint a gyárban.
júl. 4. 14:14
 26/35 A kérdező kommentje:

24. Anyagi okok miatt a költözés lehetetlen, egyszerűen nincs pénzem rá. A minimális tartalékom a gyerek miatt nem élem fel.

25 Nem nézem le a gyári munkát, eszemben sincs de eddig amit néztem mind 3 műszak vagy 4 műszakos volt, és nem lehetett csak olyan, hogy délelőtt. Sokszor már a tesztírásnál elmondják, hogy csak az maradjon aki a folyamatos 4 műszakos munkarendet tudja vállalni. Én ezt sajnos nemtudom.

júl. 4. 15:06
 27/35 anonim ***** válasza:
Ide nem kellene a bútoraidat vinni. Megmaradhatna a lakásod, hiszen szolgálati lakás van, berendezve. Van több jelentkező, de lenne esélyed szerintem. Még ha hat hónapra mennél is, akkor is összeszedhetnéd magad anyagilag.
júl. 5. 06:48
 28/35 anonim ***** válasza:

27-es, de a gyerek iskolába megy, most lesz elsős. Nyilván valahová be lett íratva. Azon eleve nehézkes változtatni, de tegyük fel sikerül. Ha meg 6 hónap múlva megint változtatni kell, az még rosszabb.

Lehet, hogy a korábban választott iskolában már összebarátkozott a leendő tanító nénivel és a leendő osztálytársaival. Egyre gyakoribb, hogy vannak ilyen "suli-kóstolók" az iskolába menő óvodásoknak: ezek közös délutáni programok, ahol játszanak, játékos feladatokat oldanak meg és a céljuk pont az, hogy megismerjék egymást, összeszokjanak. Vagy éppen az óvodából sokan mennek ugyanoda, akiket ismer. Egy 7 éves gyereket nem lehet ide-oda rángatni.

Bocs, hogy a kérdező helyett válaszoltam, de nekem is vannak gyerekeim, ismerem ezt az élethelyzetet. Én se vállalnám, hogy a gyerekekkel költözni kelljen és nekik iskolát váltani, mert itt jól érzik magukat és ide már beilleszkedtek.

júl. 5. 10:11
 29/35 A kérdező kommentje:
27 Nem saját lakásban lakunk, egy családtagom a tulajdonosa. Emiatt nem szeretném amit a 28-as is írt, nekem elsősorban a gyereket kell nèzzem, nem magamat és neki szeptembertől fixen iskola. Ha egyedül lennék akkor nagyon örülnék egy ilyen lehetőségnek de így sajnos nem.
júl. 5. 10:16
 30/35 anonim ***** válasza:
65%
@29 Jó, de a helyzet, amiben vagytok lassan a durvább mélyszegénység szintje. Voltam ebben gyerekként és az sem túl király, amikor folyton lyukas cipőkben kell járni és látod anyádat sírni, amikor megjön a villanyszámla. Valamennyire muszáj mobilisnek lenni.
júl. 5. 11:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!