Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi lesz azokkal a nőkkel akik...

Mi lesz azokkal a nőkkel akik nem menstruálnak? Őket hogyan kárpótolja a törvény?

Figyelt kérdés
Ki ellenőrzi, hogy tényleg menstruál-e? Kell igazolás? Hogy kell ezt érteni?

#menstruációs szabadság, esélyegyenlőség,
2022. dec. 16. 09:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/123 anonim ***** válasza:
34%

"Nem a nőket gyűlöli az emberek többsége, hanem a hisztit"

Mi ezen a hiszti?

2022. dec. 16. 13:29
 32/123 anonim ***** válasza:
9%
A kettős mércét meg a természet adta, ember.
2022. dec. 16. 13:30
 33/123 anonim ***** válasza:
48%

#32.

Rohadtul nem a természet találta azt ki, hogy az egyik ember több szabadságot kaphasson a munkahelyén, mint a másik.

Az pedig nevetséges, hogy egyesek képesek a menstruációt halálos betegségekhez hasonlítani.

2022. dec. 16. 13:44
 34/123 anonim ***** válasza:
44%

33, senki nem hasonlította a menstruációt halálos betegségekhez.

És egyébként továbbra sem a menstruációról van szó, hanem egy menstruációs betegségről.

Nem azok kapnak plusz szabadságot akik mensturálnak, hanem azok, akik betegek és emiatt ígyis-úgyis kiesnek a munkából.

2022. dec. 16. 13:50
 35/123 anonim ***** válasza:
52%

#34.

Dehogynem. Itt is a rákszűrést hozta fel valaki példának, hogy hát arra is jár szabadság. Egy másik kérdés alatt meg elkezdte egy gyökér, hogy szerinte rosszabb dolog pár napig menstruálni, mint szívrohamot kapni. Nevetséges.

A kettős mérce pedig még mindig egy undorító dolog. Más emberek is vannak az éppen menstruáló nőkön kívül a világon és ők sem kapnak extra szabadságot semmire. Tudom, empátia nélkül nehéz megérteni, de attól még így van.

2022. dec. 16. 13:56
 36/123 anonim ***** válasza:
38%
Ez hülyeség, ennyi erővel pl akinek migrenje van, az is kapjon szabit, fejgörccsel sem könnyű dolgozni
2022. dec. 16. 13:57
 37/123 anonim ***** válasza:
66%

#36.

Én úgy gondolom, hogy senkinek nem jár extra szabadság.

Minden ember ugyanannyit ér, éppen ezért mindenkinek ugyanolyan jogai és ugyanolyan kötelességei vannak.

2022. dec. 16. 14:00
 38/123 anonim ***** válasza:
66%
Épp ezért írtam, hogy hülyeség ...🙄
2022. dec. 16. 14:04
 39/123 anonim ***** válasza:
42%
Lehet akkor ahelyett, hogy fújunk arra hogy a (fájdalmasan) menstruáló nők kapnak és más nem, amellett kéne felszólalni, hogy mindenki kapjon aki olyan fájdalmakkal küzd, hogy képtelen lenne a munkáját elvégezni. Szerintem ez lenne empátia kérdése, nem az, hogy sajnáljuk a másiktól azt hogy otthon marad szenvedni. Nem szórakozni, nem bulizni, nem nyaralni, szenvedni.
2022. dec. 16. 14:05
 40/123 anonim ***** válasza:
68%
Én továbbra is úgy gondolom, hogy senkinek nem jár extra szabadság, ugyanis az emberek 99%-a nagyon szívesen "szenvedne" otthon, ha megtehetné.
2022. dec. 16. 14:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!