Ha nem telt még le a próbaidőm a munkahelyen, viszont várandós lettem, kirúghatnak? Vagy inkább ne mondjam el addig, amíg le nem telik a próbaidőm? Mik a tapasztalataitok vagy véleményetek?
Én nem szólnék erről.
Alapból a 3. hónapig fennáll a vetélés esélye is.
Nyilván elhallgatja.
Mit kellene tennie?
Kitörölnie a seggét 30.000Ft-al havonta?
Te sürgősen keress fel pszichológust szerintem.
Nincs ki mind a négy kereked.
Gondolom akartak babát csak nem mindenkinek jön össze azonnal.
Nem tudom mi a bajod ezzel. :)
#4: Akkor viszont nem kell csodálkozni, ha a munkáltató kirúgja, vagy fel sem veszi. Nyilván. Mégis miért állna pozitívan hozzá, ha cserébe a sunnyogást, meg a kijátszást kapja.
Nagyon sokszor leírtam, nem részletezem ezredszer. Tudatosság. Gyerekvállalás és munkahelyváltás területén is, ha már mindenki azt hangoztatja, hogy a felelősségvállalás legmagasabb szintje a gyerek. Akkor lehetne esetleg bizonyítani is a mindennapokban
Nyilván kirúghat, szóval ha van egy kis eszed, nem mondod el.
Az előző felháborodott kommentelőnek meg üzenném, hogy nem lehet b.ni is meg szűznek is maradni. Mivel a terhesség alatti és utáni juttatásokhoz munkaviszony szükséges, így kénytelen az ember egy munkahelyről elmenni szülni. Szóval ennyi erővel soha sehol ne dolgozzon nő, mert előbb-utóbb valószínűleg szeretne majd gyereket, és mivel a faszija nem bírja megszülni, marad ő...
Persze azzal egyetértek, hogy próbaidő alatt lehetne védekezni, de mivel jobb, ha próbaidő után egy hónappal lesz terhes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!