Ha nem telt még le a próbaidőm a munkahelyen, viszont várandós lettem, kirúghatnak? Vagy inkább ne mondjam el addig, amíg le nem telik a próbaidőm? Mik a tapasztalataitok vagy véleményetek?
Én próbaidő után most az 5. Hónapban próbálkozom a párommal. Pont nem érdekel mit fognak szólni, (nyilván nem fognak örülni). Az is lehet mèg évekig próbálkoznunk kell.
Azt se felejtsük el, hogy a cég is szó nélkül elküldhet téged fordított esetben bármikor, ha az érdeke így hozza.
Egyébként válaszolva is: igen, próbaidő alatt elküldhet.
#10: Nincs itt semmi felháborodás, inkább próbálom érzékeltetni, hogy az így gondolkozóknak sem kellene felháborodni, ha hasonló hozzáállást tapasztalnak a másik oldalon...
Ahogy azt sem mondtam, hogy soha senki ne vállaljon gyereket... De azért felvetetni magát, hogy legyen honnan elmenni gyesre 2 hónap múlva egy másik szint
Szerintem amid a jogszabály van ilyen módon hátrányosan megalkotva, az kényszeríti bele azt a pár nőt, akinek épp így alakult az élete, hogy így járjon el.. ha nem így kellene, szerintem senki nem jókedvében intézi így.. hanem mert rá van szorulva.
Szerintem épp elég kellemetlen helyzet ez annak is, aki belekerül, nem így akar senki sem nekiállni, hogy na most majd jól kicseszek a munkáltatóval, aki felvett.. nem szép dolog, valóban, de ha a híd alá sem akar menni, valahol meg tudom érteni azt is..
#13: Harmadszor is: Tudatosság.
Mi tudatosság?
Mondd már el nekem,hogy mi közöd van ahhoz,hogy ki mikor vállal gyereket.
Foglalkozz a saját életeddel.
#16: Ha az eddigiekből nem derült ki számodra, akkor valószínűleg felesleges magyarázni. De mondjuk nem vállalunk gyereket munka nélkül, vagy nem kezdjük meg a próbálkozást próbaidő alatt. A terhesség sikerétől, vagy éppen a fogantatás időpontjától függetlenül ez olyan élethelyzet, amiben a tudatos családalapítást elnapolják az emberek.
A saját életem rendben van, köszönöm. De talán válaszolhatok itt is kérdésekre, ha már ez az oldal lényege
#18: Te valami médium vagy? :D Ha nincsenek érvek, marad a személyeskedés, azt hiszem nem nálam vannak a gondok. De cáfold meg nyugodtan. Ja, ahhoz érvek kellenének. Fck, ördögi kör :)
#19: Akkor szerinted mivel? Senkit nem érdekel alapvetően ki, mikor és hány gyereket vállal, amíg nem kifejezetten mások kárára/hátrányba hozásával/ érdekeinek ignorálásával teszi azt, nevezzük akárhogy is a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!