Igaz lenne a "2 éves" törvény? Vagyis 2 évnél többet nem maradunk egy helyen mert beleragadunk és annál nehezebb kimászni később?
Ez olyan mint a 3 másodperces szabály?😀
Amikor a földre esik az étel és 3 másodpercig még nem támadják meg a kórokozók!
Dehogy igaz.
Egy jó munkahelyet, ahol normálisak a kollégák, korrekt a főnök, jól keresel és van előrelépési lehetőség, ott hagyod 2 év múlva, mert köt a szabály??? :D
"Egy jó munkahelyet, ahol normálisak a kollégák, korrekt a főnök, jól keresel és van előrelépési lehetőség,"
Ilyen hely a 77 magyar népmesében van csak , a valóságban nincs.
Ahol jól keresek és előre is léphetek is a légkör is jó, azt nem hagyom ott. Mivel ilyen helyet soha a büdös életben nem láttam , így....
Columbo felesége. Van, de még élő ember nem látta.
2-es voltam, ha csak rossz helyeken találsz helyet, akkor visszavonom, amit írtam. Szóval, igen válts amint lehet, sőt a 2 évet se igen várd meg!
Amúgy szerintem csak a "magyar"-t kell kivenni a képletből. Tudom, le leszek pontozva, de nekem külföldön bejött a dolog. Nagyon szeretem a munkámat és a munkahelyemet, jelenleg semmi pénzért nem váltanék.
" Ha eljön a 8-10.év azt veszed észre hogy elvagy de már nem élvezed amit csinálsz."
8-10 ÉV????????????
Bammeg 8-10 HÓNAP múlva már gyűlölöm. Sőt, ami azt illeti már akkor se érdekelt az egész amikor oda mentem.... na de valahol dolgozni KELL.
" de valahol dolgozni KELL."
Nem, nem KELL. Nem fog senki sem börtönbe zárni, mert nem dolgozol.
8. Ok de én csak a kérdésedre válaszoltam félig meddig. 2 év kevés, szerintem több kell hogy megunj valamit amit szeretsz. Tehát 5 év inkább.
Nem mindenki akár előrelépni. Ha jól elvagy a kollegákkal az hatalmas segítség a hétköznapokban. Ami még számít természetesen a pénz.
Ha utálod a munkahelyed akkor viszont keress azonnal másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!