Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Igaz lenne a "2 éves" törvény?...

Igaz lenne a "2 éves" törvény? Vagyis 2 évnél többet nem maradunk egy helyen mert beleragadunk és annál nehezebb kimászni később?

Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 17:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan mint a 3 másodperces szabály?😀

Amikor a földre esik az étel és 3 másodpercig még nem támadják meg a kórokozók!

2022. nov. 12. 17:45
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Dehogy igaz.

Egy jó munkahelyet, ahol normálisak a kollégák, korrekt a főnök, jól keresel és van előrelépési lehetőség, ott hagyod 2 év múlva, mert köt a szabály??? :D

2022. nov. 12. 17:48
 3/16 anonim ***** válasza:
2022. nov. 12. 17:48
 4/16 A kérdező kommentje:

"Egy jó munkahelyet, ahol normálisak a kollégák, korrekt a főnök, jól keresel és van előrelépési lehetőség,"

Ilyen hely a 77 magyar népmesében van csak , a valóságban nincs.

2022. nov. 12. 17:49
 5/16 A kérdező kommentje:

Ahol jól keresek és előre is léphetek is a légkör is jó, azt nem hagyom ott. Mivel ilyen helyet soha a büdös életben nem láttam , így....

Columbo felesége. Van, de még élő ember nem látta.

2022. nov. 12. 17:50
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

2-es voltam, ha csak rossz helyeken találsz helyet, akkor visszavonom, amit írtam. Szóval, igen válts amint lehet, sőt a 2 évet se igen várd meg!

Amúgy szerintem csak a "magyar"-t kell kivenni a képletből. Tudom, le leszek pontozva, de nekem külföldön bejött a dolog. Nagyon szeretem a munkámat és a munkahelyemet, jelenleg semmi pénzért nem váltanék.

2022. nov. 12. 17:54
 7/16 anonim ***** válasza:
Igaz mondjuk én 5 évről hallottam. És tapasztalatból mondom hogy hiába szereted a munkahelyed kb tényleg annyi hogy még ne fásulj bele. Ha eljön a 8-10.év azt veszed észre hogy elvagy de már nem élvezed amit csinálsz. Nyilván más ha magadnak dolgozol mert az nagy szabadságot ad.
2022. nov. 12. 18:25
 8/16 A kérdező kommentje:

" Ha eljön a 8-10.év azt veszed észre hogy elvagy de már nem élvezed amit csinálsz."

8-10 ÉV????????????

Bammeg 8-10 HÓNAP múlva már gyűlölöm. Sőt, ami azt illeti már akkor se érdekelt az egész amikor oda mentem.... na de valahol dolgozni KELL.

2022. nov. 12. 18:49
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

" de valahol dolgozni KELL."

Nem, nem KELL. Nem fog senki sem börtönbe zárni, mert nem dolgozol.

2022. nov. 12. 19:09
 10/16 anonim ***** válasza:

8. Ok de én csak a kérdésedre válaszoltam félig meddig. 2 év kevés, szerintem több kell hogy megunj valamit amit szeretsz. Tehát 5 év inkább.

Nem mindenki akár előrelépni. Ha jól elvagy a kollegákkal az hatalmas segítség a hétköznapokban. Ami még számít természetesen a pénz.

Ha utálod a munkahelyed akkor viszont keress azonnal másikat.

2022. nov. 12. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!