Jogilag meg van hozzá a jogosultsága?
A munka helyemen előre le kell adni a nyári szabadságot. Le is adtam 1 hónappal előre. Viszont nem sokkal utána covid miatt két hétig otthon kellett maradnom. Miután vissza mentem megmondták hogy nem mehetek szabadságra mert "elegett pihentem".
Tehát az érdekelne hogy ehhez megvan a joga a fönökömnek?
UI: nem volt előre befizetett nyaralásom. egyszerűen csak otthon akartam lenni. Így anyagilag nem lett belőle bajom. De akkor is szerintem van különbség szabadság meg covid miatti betegszabadság között.
Nincs. Hivatkozz a kitöltött szabadságos tervre, mint dokumentumra.
Amúgy színtiszta baromság: a szabit úgyis ki kell adni a tárgyévben. Most az miért jó neki, ha direkt máskor adja ki, mint ami a tervben szerepelt és amihez mindenki mást is igazított?
Az ilyen helyeken szokott az lenni, hogy decemberben még a fél csapatnak bent van 15-20 nap szabija, és a főnök nyavalyog, hogy ennyi ember képtelenség egyszerre elengedni, mert leáll a cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!