Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi lesz azokkal a nőkkel akik...

Mi lesz azokkal a nőkkel akik nem menstruálnak? Őket hogyan kárpótolja a törvény?

Figyelt kérdés
Ki ellenőrzi, hogy tényleg menstruál-e? Kell igazolás? Hogy kell ezt érteni?

#menstruációs szabadság, esélyegyenlőség,
2022. dec. 16. 09:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/123 anonim ***** válasza:
36%
Nekem rendszeres migrénem van, és amúgy is szoktam emiatt home office napokat kérni, ha durva, akkor szabadságra menni. Nem pluszban, csak a normál szabimból, de így is le lettem írva megbízhatatlan munkaerőnek, ami szerintem is így van, de nem tudok mit csinálni.
2022. dec. 16. 10:20
 12/123 anonim ***** válasza:
32%

Az egyik legnagyobb baromság, amiről valaha hallottam, az a menstruációs szabadság. Mielőtt még belém kötne valaki, nőként írtam ezt.

A menstruáció nem betegség, úgyhogy nem kell vele otthon dögleni. De hát erre a hülyeségre adnak szabadságot egyes helyeken, aki meg tényleg beteg, az nyugodtan megrohadhat, hiszen nem veszi figyelembe az állapotát senki.

Nevetséges, hogy ilyen törvények vannak.

2022. dec. 16. 11:13
 13/123 anonim ***** válasza:
70%

Hallottál már az endometriózisról? Gyógyíthatatlan nőgyógyászati betegség, aminek az egyik legjellemzőbb tünete a pokoli menstruációs fájdalom. Abban egyetértek veled, hogy egy egészséges nőt nem befolyásol a menstruáció a mindennapjaiban, munkájában. De egyre több nő és egyre fiatalabban küzd különféle nőgyógyászati betegségekkel, azokhoz kapcsolódó kezelésekkel. Első sorban nekik segítség.

2022. dec. 16. 11:19
 14/123 anonim ***** válasza:
67%

Akinek problémamentes a menstruációja, el se tudja képzelni (szerencsére mondjuk, jobban jártak) milyen annak akinek viszont maga a pokol.

Illetve én konkrétan munkaképtelen vagyok az első nap, mert vagy a wcn ülök, vagy magzatpózban fetrengek. Úgyhogy mindenki legyen hálás, aki nem tudja milyen ez és higgye el, én pl ezerszer szívesebben dolgoznék mint az a kín…

2022. dec. 16. 11:28
 15/123 anonim ***** válasza:
54%

#13.

És akiknek nem nőgyógyászati betegségük van, hanem másmilyen, azok miért nem kapnak plusz szabadságot?

Ennyi erővel minden embernek van valamilyen problémája. Undorító, hogy ennek ellenére csak a menstruáló nőkkel kivételeznek.

2022. dec. 16. 11:58
 16/123 anonim ***** válasza:
57%
Én is úgy gondolom, hogy egyéni szoc probléma. Másnak meg másmilyen van. A szabikat nem arra kapja senki, hogy legyen miből nyaralni, meg wellnessezni menni, hanem mindenre együtt.
2022. dec. 16. 12:02
 17/123 anonim ***** válasza:
50%

#16.

Egyetértek. Ráadásul diszkriminatív is az, hogy az egyik ember több szabadságot kap a semmire fel, mint a másik.

2022. dec. 16. 12:05
 18/123 anonim ***** válasza:
52%
#15 tipikus magyar mentalitás. Ha neked szar, akkor legyen másnak is az. Bravo!
2022. dec. 16. 12:13
 19/123 anonim ***** válasza:
50%
Nem a semmire kapja, hanem arra hogy úgysem tudná elvégezni a munkát. Az én főnököm ezt megérti és magának se akar rosszat azzal, hogy bemegyek és arra fizet hogy a wcn ülök. Ja mert nem fizetett szabadságot kapok.
2022. dec. 16. 12:14
 20/123 anonim ***** válasza:
68%

#18.

Tipikus idióta mentalitás.

Amíg a ti csoportotokkal kivételeznek, addig semmi baj nincs a kettős mércével. De még az sem gond, hogy mindenki más le van szarva rajtatok kívül. Gratulálok!

2022. dec. 16. 12:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!