Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi lesz azokkal a nőkkel akik...

Mi lesz azokkal a nőkkel akik nem menstruálnak? Őket hogyan kárpótolja a törvény?

Figyelt kérdés
Ki ellenőrzi, hogy tényleg menstruál-e? Kell igazolás? Hogy kell ezt érteni?

#menstruációs szabadság, esélyegyenlőség,
2022. dec. 16. 09:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/123 Metionin ***** válasza:
37%
Semmi, ugyanígy azok sem kapnak semmit, akiknek nincs dysmenorrheája, vagyis a többség ugyanúgy dolgozni fog, aki meg a fájdalmai miatt nem tud, az akkor sem tud, ha bent van a munkahelyén és ott szenved.
2022. dec. 16. 12:24
 22/123 anonim ***** válasza:
42%

Az igazoltan betegek kapnak egy kis időt agonizálni.

A legtöbbjük biztosan szívesen cserélne azokkal, akik a plusz szabadnap miatt irigykednek rájuk.

De amúgy összességében ez nem ériint túl sokakat.

2022. dec. 16. 12:41
 23/123 anonim ***** válasza:
48%

Nem olvastam el a válaszokat, de miért kéne bárkit kapotolni?

Engem sem kárpótol senki, pedig vannak a dohányosok,akik minden órában felállnak a munkahelyukrol, és elmennek jó 15 percre, mert nekik rá kell gyújtani. Én, aki nem dohányzom,meg vegigulom a 8 órámat. Ez van.

2022. dec. 16. 12:46
 24/123 anonim ***** válasza:
39%
Mi a faaszért pontoztatok le? A hírben az volt, hogy emlő és prosztatarák vizsgálatra is ki lehet venni.
2022. dec. 16. 12:52
 25/123 anonim ***** válasza:
40%
Nekem hála istennek covid előtt is home office volt, így nem kellett bemennem, ha szarul voltam. Nekem amúgy nem fáj, de első nap vagy egész nap rohangálok fosni, vagy hirtelen annyira fáradt leszek, hogy konkrétan nem tudok egy pontra fókuszálni. Na meg nekem a második nap van egy olyan szakasz amikor annyira vérzek, hogy nem igaz.
2022. dec. 16. 12:58
 26/123 anonim ***** válasza:
59%

#24.

Azért a rákot és a hozzá tartozó vizsgálatokat baromira nem lehet egy veszélytelen természetes folyamattal egy kalap alá venni.

2022. dec. 16. 13:12
 27/123 anonim ***** válasza:
29%
Fú de megy a nőgyűlölet. Toljátok még, lehet valaki belétek szeret, amiért kemény csajszimajszik vagytok.
2022. dec. 16. 13:16
 28/123 anonim ***** válasza:
28%
Simán adnék olyan embereknek is szabit, akik tudják, hogy valami most szar lesz. Nyilván nem másnaposság miatt, hanem ha valaki IBS-es és egyszerűen ismeri annyira a szervezetét, hogy tudja, hogy most két napig finggörcsben fog fetrengeni, akkor maradjon otthon. Egyszerű empátia. Hogy mit jelent, azt keressétek ki, a pontozásokból kiindulva új fogalom lesz.
2022. dec. 16. 13:20
 29/123 anonim ***** válasza:
57%

#27.

Nem a nőket gyűlöli az emberek többsége, hanem a hisztit, a munkakerülést, a kivételezést, meg a kettős mércét.

2022. dec. 16. 13:20
 30/123 anonim ***** válasza:
38%

Nem tudom miért triggeli az embereket az, ha valaki fájdalmasabban éli meg a menstruációját😂 mintha én kértem volna😂😂 szerintem nem a munka az élet értelme, így ha épp a halálomon vagyok, elnézést hogy nem megyek be szenvedni :D

Szerencsére van olyan hónap amikor szinte meg se érzem, olyankor bemegyek, mert ha nem mennék nem kapok pénzt azért a napért és én is abból élek, tehát konkrétan 0 hasznom van abból, hogy otthon maradhatok ha megvan. Mert semmit nem tudnék úgysem csinálni a szenvedésen kívül, pénzt se kapok, és még fáj is létezni. Értem, hogy empátia nélkül nem lehet felfogni azt, hogy nem ugyanúgy éljük meg a menstruációt, de attól még így van.

2022. dec. 16. 13:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!