Ismerősöm nem vállalt el egy állást mert 45 perc lenne a közlekedés? Nekem 2x 1,5 óra naponta lassan 20 éve! és csinálom! Tán ő is kibír 45 percet nem?
Én a 10 percre lévő állást utasítottam vissza, mert kaptam egy home Office-os ajánlatot. :D
Most forogsz kínodban?
Tanulni kellett volna, és akkor e is válogathatnál. 20 év alatt lett volna rá időd bőven.
Mintha az egyik kolléganőm írta volna ki ezt a kérdést!
Már egy évtizede vergődik azon, hogy csaknem napi 4 órát utazik Kukutyinból Pestre. Unja az egészet, a munkával és kollégákkal együtt, de az Istennek se váltana. Mert "nincs más"! Na, persze. Inkább SZENVED.
Te is ilyen lehetsz. Ahhoz nincs merszetek meg hajlandóságotok, hogy más állást keressetek. Meg talán tanulni kellett volna, hogy többre vigyétek. Inkább irigylitek azt, aki merészelt más lehetőséget találni, és NEKI jobb lett ezáltal.
Úgyhogy csak vergődjetek tovább, hajrá!
"Meg talán tanulni kellett volna, hogy többre vigyétek."
1) ELTE
2) PPKE
3) PPKE újra
ez szerinted hány diploma? szerintem három.
Tanultam? Nem elég?
"Ahhoz nincs merszetek meg hajlandóságotok, hogy más állást keressetek"
A kereséshez miért ne lenne merszem?? VAN!!! MILLIÓ helyre adtam be a pályázatot. És hova kellek? A Naphoz fűtőnek!! Utcát söpörni!!
ODA!
Ez egyre rosszabb... teljesen logikátlan amit mondasz. A te tapasztalatoddal simán fel kellene venni téged egy csomó helyre, ami nettóban többet ad, mint 220. Nem tudom mi.a.szakmád, de ezt hagyd el a francba inkább! Csinálj akár egy OKJ-t akkor, pl targonca. Aztán mehetsz bárhova... ha bírod az éjszakázást, akkor 300 nettó alá ne menj! Márpedig a jelen állás szerint elég jól vagy, ha bírod ezt a sok utazást. Ennyi...
És persze akkor már költöznöd is kell. Max 20 perc legyen autóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!