Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ismerősöm nem vállalt el egy...

Ismerősöm nem vállalt el egy állást mert 45 perc lenne a közlekedés? Nekem 2x 1,5 óra naponta lassan 20 éve! és csinálom! Tán ő is kibír 45 percet nem?

Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 08:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
100%
De attól, hogy te rá vagy kényszerülve, még nem biztos, hogy más is így van vele. Miért jó az neked, ha másnak is rossz? Én 10percet autózom a munkahelyemre. Menjek inkább busszal, kerülővel, hogy neked jobb legyen?
2021. aug. 14. 09:17
 12/73 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nagyon fura a reakciód. A kérdésben és a válaszokban nem rólad van szó.

Ha neked nincs közelebb, akkor ez van. De akinek van választási lehetősége, engedtessek már meg, hogy eldontse, mi a jó neki.

Azt sem értem, minek kell erről kérdést kiirni. Egyértelmű, nem? Akinek nincs közelebb, elvallalja, akinek van lehetősége, a kedvezőbbet választja. Nem bonyolult annyira.

2021. aug. 14. 09:17
 13/73 A kérdező kommentje:

"Neki nem a munka és a karrier az első."

NEKEM SE!!! ,magasból szarok én a munkára!! KARRIER NE RÖHÖGTESS !! ha rajtam múlna porig égetném ezt a szar kócerájt de a főnökkel együtt!!

CSAK NINCS MÁS ÍGY TŰRNI KELL! AKármi van, tűrni kell. Vagy lehet otthon a 4 falat nézni állás nélkül.

Olyan marha nehéz a képlet? Áruld már el!

2021. aug. 14. 09:18
 14/73 anonim ***** válasza:
2021. aug. 14. 09:19
 15/73 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne akard eldönteni, hogy másnak mi számítson sok vagy elfogadható utazásnak. Neked nincs más választásod, lehet ő pedig úgy gondolja, hogy lesz ennél is jobb lehetősége. Majd ő a saját értékrendje és kedve szerint eldönti, hogy hol fog dolgozni és mennyit fog utazni. Az, hogy neked nincs lehetőséged erre, még nem hatalmaz fel, hogy megítéld az ő döntéseid, hiszen a legkisebb formában sem befolyásol téged, semmi közöd hozzá, nem a te életed.
2021. aug. 14. 09:22
 16/73 anonim ***** válasza:
100%
Uramisten. Van baj. Kérdező, téged hol alkalmaznak ezzel a rosszindulattal? Gondolom valami minimálbéres fizikai munka... Vigyázz, nehogy kirugjanak... Mert lehet hogy csak 4 oranyi utazásra találsz másikat.
 17/73 anonim ***** válasza:
100%
Te végig magadról beszélsz, pedig az ismerősödről tettél fel kérdést. Ő valószínűleg megteheti, hogy válogat munkahelyek között, olyat választ ami közel van és szeret is ott dolgozni. Te meg ezek szerint nem válogathatsz.
 18/73 anonim ***** válasza:
98%
Szállj magadba inkább. Eszméletlen buta és rosszindulatú vagy.
2021. aug. 14. 09:23
 19/73 anonim ***** válasza:
98%

Azért, valaki eszetlen, mint te kérdező, nem kéne mindenkitől elvárnod, hogy mindenki ilyen IQ bajnok legyen, mint te!😂

Arra kíváncsi vagyok, mennyit keresel, hogy nem sajnálod ezt a rengeteg utazást!

Bármilyen hihetetlen, az emberek többségének van élete a munkáján kívül: család, férj/feleség, nekem munka utáni hobbim van.

Egyedül élek, ezért nem hátrány, hogy végzek negyed ötkor és negyed 6 - kor már itthon vagyok, és kényelmesen meg tudok főzni! Vannak haszonállataim is!

Mesélj már, neked mi dolgod van! Kell e magadra főznöd, van e családod, hobbid, állataid!

2021. aug. 14. 09:23
 20/73 anonim ***** válasza:
100%

Ha neki sok, akkor neki sok és ez a lényeg. Nem értem, hogy számodra miért nehéz ezt elfogadni. Egyáltalán miért érdekel?

Az, hogy láthatóan neked ilyen nyomorult életed van az a te hibád és ne másokon próbáld levezetni a feszültséget. Ne akard eldönteni, hogy másnak mi a jó, hanem a saját életeddel foglalkozz.

2021. aug. 14. 09:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!