Ismerősöm nem vállalt el egy állást mert 45 perc lenne a közlekedés? Nekem 2x 1,5 óra naponta lassan 20 éve! és csinálom! Tán ő is kibír 45 percet nem?
Kérdező, nagyon fura a reakciód. A kérdésben és a válaszokban nem rólad van szó.
Ha neked nincs közelebb, akkor ez van. De akinek van választási lehetősége, engedtessek már meg, hogy eldontse, mi a jó neki.
Azt sem értem, minek kell erről kérdést kiirni. Egyértelmű, nem? Akinek nincs közelebb, elvallalja, akinek van lehetősége, a kedvezőbbet választja. Nem bonyolult annyira.
"Neki nem a munka és a karrier az első."
NEKEM SE!!! ,magasból szarok én a munkára!! KARRIER NE RÖHÖGTESS !! ha rajtam múlna porig égetném ezt a szar kócerájt de a főnökkel együtt!!
CSAK NINCS MÁS ÍGY TŰRNI KELL! AKármi van, tűrni kell. Vagy lehet otthon a 4 falat nézni állás nélkül.
Olyan marha nehéz a képlet? Áruld már el!
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Már megint te vagy az?🥱
Azért, valaki eszetlen, mint te kérdező, nem kéne mindenkitől elvárnod, hogy mindenki ilyen IQ bajnok legyen, mint te!😂
Arra kíváncsi vagyok, mennyit keresel, hogy nem sajnálod ezt a rengeteg utazást!
Bármilyen hihetetlen, az emberek többségének van élete a munkáján kívül: család, férj/feleség, nekem munka utáni hobbim van.
Egyedül élek, ezért nem hátrány, hogy végzek negyed ötkor és negyed 6 - kor már itthon vagyok, és kényelmesen meg tudok főzni! Vannak haszonállataim is!
Mesélj már, neked mi dolgod van! Kell e magadra főznöd, van e családod, hobbid, állataid!
Ha neki sok, akkor neki sok és ez a lényeg. Nem értem, hogy számodra miért nehéz ezt elfogadni. Egyáltalán miért érdekel?
Az, hogy láthatóan neked ilyen nyomorult életed van az a te hibád és ne másokon próbáld levezetni a feszültséget. Ne akard eldönteni, hogy másnak mi a jó, hanem a saját életeddel foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!